Ferrocarrils

FGC

Servei d'autobús substitutori entre Balaguer i La Pobla de Segur demà i diumenge per tasques de manteniment

query_builder   16 juliol 2021 14:19

event_note Nota de premsa

Servei d'autobús substitutori entre Balaguer i La Pobla de Segur demà i diumenge per tasques de manteniment

  • Els horaris seran els corresponents al servei ferroviari i entre les estacions de Lleida i Balaguer es mantindrà el servei de tren habitual
FGC
El tren de la línia Lleida-La Pobla.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur aquest cap de setmana per tasques de manteniment d’una de les unitats de tren.

Els horaris del servei substitutori per carretera durant demà dissabte, 17 de juliol, i demà passat diumenge, 18 de juliol, seran els mateixos que ja s’efectuen amb el servei ferroviari. El bus s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s’aturarà sota demanda. Per a sol·licitar-ho cal trucar al telèfon 973445503 o fer-ho mitjançant els intèrfons de les estacions.

Entre Lleida i Balaguer, el servei de trens serà l’habitual a excepció de la circulació del tren de diumenge, dia 18, que surt de La Pobla de Segur destinació Lleida a les 19.00 h, que també serà amb bus. El servei turístic del Tren Històric de demà dissabte 17 de juliol s’efectuarà en el seu horari habitual.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 383

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia