Drets Socials

Parlament

Violant Cervera: "Volem que tots els infants i joves de Catalunya puguin gaudir del seu dret al lleure de manera segura"

query_builder   21 juliol 2021 10:59

event_note Nota de premsa

Violant Cervera: "Volem que tots els infants i joves de Catalunya puguin gaudir del seu dret al lleure de manera segura"

Parlament

En la seva intervenció al Ple del Parlament, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha explicat que davant de la situació de la Covid-19 al país, “el Departament té l’objectiu de treballar amb totes les entitats perquè tots els infants i joves de Catalunya puguin gaudir del seu dret al lleure de manera segura”.

La consellera ha recordat que “la pandèmia de la Covid-19 no s’ha acabat i segueix entre nosaltres” i és en aquest sentit que “els departaments de Drets Socials i Salut, hem treballat col·laborativament amb les entitats per establir mesures més enllà de les que ja coneixem com la distància, mans i mascareta o els protocols establerts”.

Durant la darrera setmana s’han fet 781 cribratges voluntaris a monitors i monitores en 6 punts habilitats a municipis catalans (Girona, Barcelona, Manresa, Lleida i 2 a les Terres de l’Ebre). Dels 781 monitors de lleure que aquests dies inicien activitats i que van participar voluntàriament en els cribratges, 8 han donat positiu.

Aquesta setmana també s’han posat en marxa els cribratges als professionals i participants del lleure educatiu infanto-juvenil d’estiu a les farmàcies.

A més, també s’ha començat la vacunació dels monitors i monitores del lleure.

Durant la seva intervenció, la consellera també ha volgut agrair la tasca de totes les entitats, dels professionals, treballadors, a la Direcció General de Joventut, farmacèutics i Departament de Salut, “per la seva implicació pel bon funcionament de les activitats i de la salut dels infants i joves”

3  

Imatges

Intervenció de la consellera al Parlament 1

Intervenció de la consellera al Parlament 1 121

Intervenció de la consellera al Parlament 2

Intervenció de la consellera al Parlament 2 136

Intervenció de la consellera al Parlament 3

Intervenció de la consellera al Parlament 3 113

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia