Cultura

L'Atlàntida Mallorca Film Fest programa 32 pel·lícules en català en l'11a edició

query_builder   26 juliol 2021 16:00

event_note Nota de premsa

L'Atlàntida Mallorca Film Fest programa 32 pel·lícules en català en l'11a edició

FOTO

L’onzena edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest s’inaugurarà avui, 26 de juliol, i durarà fins al 26 d’agost a FilminCAT. També s’han programat sessions presencials a Palma fins a l’1 d’agost.

Durant el festival es podran veure 28 llargmetratges subtitulats en català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya: 7 years of Lukas Graham; Aalto; ADN; All Eyes Off Me; Atrapados en la red; Caught in the Net; Conference; Coup 53; Death of a Ladies Man; El misterio del Salvador Mundi; En busca del violin perfecto; Friendship Death; Homefront; Human Factors; La nariz o la conspiración; Laurent Garnier; Lost Boys; Luxor; Mogul Mowgli; Oasis; Pma Belle, my beauty; Skies of Lebanon; Soros; Swingers; The Most Beautiful Boy in the World; The Show; The Whaler Boy i Tove. També es projectaran 4 llargmetratges en versió original en català: Antídots per un paradís fake; Ovella; Properament, darrers dies; i El ventre del mar, que inaugurarà el certamen.

L’Atlàntida Film Fest és el festival pioner de cinema en línia en néixer fa 10 anys amb la missió de donar a conèixer en línia les millors pel·lícules internacionals. Vol promocionar el talent jove, crear cultura cinematogràfica i apostar per una experiència inclusiva que aglutini espectadors experts amb nous públics. El certamen gaudeix d’una gran notorietat dins del cercle audiovisual.

La difusió i millora de l’oferta de cinema en català és un dels objectius del Departament de Cultura, a travès de la Secretaria de Política Lingüística, que ha transformat i intensificat les seves polítiques de foment en aquest àmbit. Aquest any s’ha ampliat dues vegades el pressupost destinat a subvencions per a la subtitulació en català de festivals i mostres audiovisuals per a l’any 2021, amb una dotació total de 360.000 euros. S'està treballant especialment per fer créixer l’oferta de cinema doblat o subtitulat en català, tant a les sales de cinema com a les noves plataformes digitals.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema al portal de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística, del Departament de Cultura.

Programa: https://atlantidafilmfest.com/cat/news/programacion-completa-de-la-11a-edicion-presencial-de-atlantida-mallorca-film-fest

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia