Direcció General de Comunicació

Reunió d'alcaldesses de les comarques de Lleida avui amb la consellera Vilagrà.

Vilagrà es reuneix amb les alcaldesses de la demarcació de Lleida per parlar de lideratges femenins

query_builder   28 juliol 2021 14:46

event_note Nota de premsa

Vilagrà es reuneix amb les alcaldesses de la demarcació de Lleida per parlar de lideratges femenins

  • La trobada s’ha celebrat a Menàrguens (Noguera), en el marc de la primera visita institucional de la consellera de la Presidència a les comarques lleidatanes
La consellera Vilagrà s'ha reunit aquest matí amb les alcaldesses de la demarcació de Lleida.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, s’ha reunit aquest matí a Menàrguens (Noguera) amb les alcaldesses de la demarcació de Lleida. La trobada, que s’ha celebrat en el marc de la primera visita institucional de Vilagrà a les comarques lleidatanes, ha servit per reflexionar sobre el paper polític de les dones alcaldesses en la construcció del país des d’una visió femenina i feminista.

La consellera ha recordat que una de les prioritats del Govern en aquesta legislatura és emprendre la transformació feminista per assolir la igualtat plena entre homes i dones incorporant les polítiques de gènere a tots els àmbits de la Generalitat. En aquest sentit, Vilagrà ha assenyalat que Presidència és un departament “transversal”, ja que exerceix les competències en relacions interdepartamentals, institucionals i amb el món local, i vol incorporar “la visió” i el “lideratge estratègic” de les dones als municipis.

“El lideratge femení és un lideratge relacional que promou els equips, que promou una visió estratègica als municipis, i volem establir aquesta interacció amb el món municipal”, ha manifestat.

Abans de la trobada, la consellera de la Presidència ha visitat la Paeria de Lleida, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament Menàrguens. Ho ha fet acompanyada del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, i de la directora general d’Administració Local, Montserrat Fornells.

A la tarda, la consellera Vilagrà visitarà els entrenaments del campionat Europeu de Xous i Precisió de Patinatge Artístic al Pavelló Barris Nord de Lleida junt amb el delegat territorial de Lleida de la Federació Catalana de Patinatge, Bienve Pardell; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; la diputada del Parlament de Catalunya, Marta Vilalta; la senadora al Senat, Sara Bailac; i el regidor d’Esports i Activitat Física de la Paeria de Lleida, Ignasi Amor.

3  

Imatges

La consellera Vilagrà s'ha reunit aquest matí amb les alcaldesses de Lleida.

La consellera Vilagrà s'ha reunit aquest matí amb les alcaldesses de Lleida. 210

La trobada s'ha fet en el marc de la primera visita institucional a les comarques lleidatanes de la consellera Vilagrà.

La trobada s'ha fet en el marc de la primera visita institucional a les comarques lleidatanes de la consellera Vilagrà. 201

Moment de la reunió.

Moment de la reunió. 172

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia