Agència Catalana de l'Aigua

Sessió del consell d'avui.

Samuel Reyes, nou director de l'Agència Catalana de l'Aigua

query_builder   30 juliol 2021 12:37

event_note Nota de premsa

Samuel Reyes, nou director de l'Agència Catalana de l'Aigua

  • Reyes, llicenciat en Ciències Ambientals, té una àmplia experiència en el camp de la gestió de l’aigua, tant en l’àmbit públic com en el privat

 

  • La seva incorporació a l’Agència tindrà efecte a partir del seu nomenament en el consell executiu de Govern, que se celebrarà el dimarts 31 d’agost

 

  • La consellera Jordà ha agraït la tasca duta a terme per Lluís Ridao al capdavant de l’Agència entre el 2019 i el 2021

 

Moment de la sessió del consell d'administració celebrat avui.
Moment de la sessió del consell d'administració celebrat avui.

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) s’ha reunit avui de manera extraordinària per abordar els canvis en la direcció de l’Agència. La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha comunicat als i les membres del consell el nomenament de Samuel Reyes com a nou director de l’Agència, en substitució de Lluís Ridao.

Els canvis seran efectius a partir del 31 d’agost, un cop el consell executiu de Govern aprovi el nomenament del nou director.

Samuel Reyes (Barcelona, 1981) és llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona i té més de 12 anys d’experiència en l’àmbit del medi ambient i els serveis públics, set dels quals ocupant càrrecs de responsabilitat. Ha desenvolupat la seva tasca en institucions com el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (Creal) i en diverses consultories independents com PW & Advisory Capital Services, on actualment estava duent a terme l’expansió dels seus serveis a Catalunya i Balears. Reyes té una àmplia experiència en el camp de la gestió de l’aigua, adquirida mitjançant el seu pas per l’ACA entre 2014 i 2019, ocupant el càrrec d’adjunt al director.

En la sessió del consell d’administració d’avui, la consellera Jordà, en nom del Govern de la Generalitat, ha agrait la feina duta a terme per Lluís Ridao al capdavant de l’ACA entre 2019 i 2021. Ridao ha estat l’artífex d’articular i gestionar l’important volum inversor de l’Agència en els darrers anys, encarrilar projectes com l’adequació del barranc de Barenys i la construcció del nou col·lector de salmorres, així com la ràpida resposta davant de fenòmens meteorològics extrems com la Dana d’octubre de 2019 i el temporal Gloria del gener de 2020, duent a terme més de 1.200 actuacions per via d’emergència en tot el territori català.

1  

Imatges

Foto. Sessió del consell d'administració d'avui.

Foto. Sessió del consell d'administració d'avui. 900

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 239

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia