Territori

port comte

Territori millorarà l'accés a l'estació d'esquí de Port del Comte, amb una inversió d'1,3 MEUR

query_builder   6 agost 2021 14:22

event_note Nota de premsa

Territori millorarà l'accés a l'estació d'esquí de Port del Comte, amb una inversió d'1,3 MEUR

  • Adjudicades les obres que afavoriran la comoditat i seguretat en la conducció mitjançant la renovació del paviment i la suavització de revolts

 

  • L’actuació s’emmarca en les polítiques de suport a les estacions d’esquí i de muntanya del Govern
port comte

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori millorarà la comoditat i la seguretat en la conducció a la via d’accés a l’estació del Port del Comte des de l’LV-4221 a Coll de Jou (Guixers). Així, ha adjudicat per un import d’1,3 MEUR les obres per a millorar l’accés a l’estació d’esquí, en el marc de la política de suport a les estacions d’esquí i de muntanya del Govern, i també a les poblacions de Sant Llorenç de Morunys i la Coma i la Pedra.

 

Els treballs, que abastaran una longitud d’uns tres quilòmetres, consistiran principalment en la renovació del paviment del ferm i la suavització de revolts, en un vial que té un traçat força sinuós. Així mateix, l’obra inclourà l’adequació dels elements de drenatge de la carretera, i de la senyalització, de les barreres de seguretat i de les proteccions per despreniments i allaus.

 

D’aquesta manera, l’obra permetrà millorar les condicions de comoditat i seguretat en la conducció, tant de les persones residents com de les usuàries de l’estació d’esquí, de manera que contribuirà a afavorir tant les comunicacions com la dinamització a la comarca.

 

El termini d’execució de les obres és de 8 mesos. Els treballs es planificaran en funció de la climatologia i els períodes hivernals.

2  

Imatges

Fotografia

Fotografia 157

Plànol

Plànol 46

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 226