Empresa i Treball

.

COMERÇ

Empresa i Treball posa en marxa el Programa d'Acceleració Tecnològica per a les empreses comercials de Catalunya

query_builder   23 agost 2021 11:14

event_note Nota de premsa

COMERÇ

Empresa i Treball posa en marxa el Programa d'Acceleració Tecnològica per a les empreses comercials de Catalunya

  • El Departament, a través del Consorci de comerç, Artesania i Moda (CCAM), impulsa aquest programa per al comerç amb l’objectiu d’accelerar la transformació digital del sector
  • El programa s’adreça a empreses de comerç detallista amb potencial en fase de creixement consta de dues fases: una primera de transferència de coneixement i, la segona, d’acompanyament personalitzat amb mentoria.
  • Les empreses interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al 30 de setembre a través de Canal Empresa

 

El Departament d’Empresa i Treball, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) posa en marxa el Programa d’Acceleració tecnològica per a empreses comercials de Catalunya per impulsar la transformació digital del sector. El programa, que preveu la participació de setze d’empreses, se centrarà en la transferència de coneixement i l’acompanyament per a la implementació de recursos tecnològics en tots els processos de l’empresa comercial.

El programa s’adreça a empreses o persones físiques del sector comerç detallista que tinguin un model de negoci testat i capacitat per aportar innovació al sector. Les empreses han de trobar-se en fase de creixement i amb potencial per seguir creixent.

Com a requisits de participació en el programa, les empreses han de tenir domicili fiscal a Catalunya; estructura empresarial pròpia; comptar amb almenys un punt de venda físic a Catalunya i; disposar de canal venda online a través de pàgina web pròpia.

El Programa d’Acceleració Tecnològica per a Empreses Comercials de Catalunya consta de dues fases:

- Fase de transferència de coneixement, mitjançant cinc workshops a càrrec d’experts en aquest àmbit i al voltant de temàtiques com el desenvolupament d’una estratègia digital pròpia, eines de gestió per al negoci digital, comerç electrònic, màrqueting digital i digitalització de punt de venda.

Al finalitzar la fase de transferència de coneixement, les empreses disposaran d’un mentor per a la posada en marxa d’un pla d’acció individualitzat per al seu creixement basat en la digitalització.

-Fase d’acompanyament personalitzat, d’una durada de sis setmanes per implantar un pla d’acció d’estratègia digital per a cadascuna de les empreses participants en el programa.

Les empreses interessades han de presentar les sol·licituds abans del 30 de setembre a través de Canal Empresa, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Treball.

Consultar bases i convocatòria.

Més informació del programa a la web de CCAM i a Twitter @ccamcat

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Twitter: @empresacat

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia