Educació

Foto

Josep Gonzàlez-Cambray: "Les direccions sou les protagonistes de l'èxit, i també ho vàreu ser el curs passat"

query_builder   2 setembre 2021 16:42

event_note Nota de premsa

Josep Gonzàlez-Cambray: "Les direccions sou les protagonistes de l'èxit, i també ho vàreu ser el curs passat"

  • El conseller d’Educació s’ha adreçat d’aquesta manera a les direccions dels centres educatius en una sessió de treball en línia per exposar les principals mesures del proper curs 2021-2022.

 

  • També hi ha participat la secretària general, Patrícia Gomà, i la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora.
Foto

El conseller d’Educació , Josep Gonzàlez-Cambray, ha destacat avui el paper de les direccions dels centres educatius en el passat curs per tal que escoles i instituts estiguessin durant tot el curs obert i de forma segura, malgrat la pandèmia: “Les direccions sou les protagonistes de l’èxit, i també ho vàreu ser el curs passat. En moments on no ha estat fàcil, i on heu hagut de compatibilitzar amb els temps de pandèmia”. I ha afegit que “estem actuant com a bé comú i com a servei públic essencial, i ho seguirem fent. Perquè anem més enllà d’ensenyar, eduquem i acompanyem emocionalment a infants i joves”.

 

El titular d’Educació ho ha expressat durant una sessió de treball en línia que ha mantingut amb les direccions dels centres educatius per donar a conèixer les principals novetats i línies de treball del proper curs 2021-2022. També hi ha participat la secretària general, Patrícia Gomà; la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora; i per respondre dubtes dels directors i directores, la Secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i la responsable de programes per infants i adolescents del Departament de Salut, Laia Aso.

 

Durant la sessió de treball s’han explicat amb detall les principals novetats en el pla d’actuació per als centres en el marc de la Covid-19, amb els canvis respecte el document presentant el mes de maig a causa de l’evolució de la pandèmia. També s’han exposat alguns dels eixos més destacats del curs que ve, com ara la nova direcció general d’Alumnat, els recursos per afrontar el nou curs o l’aposta pel Pla Digital.

 

Gonzàlez-Cambray ha ressaltat el paper de lideratge dels centres, tot recordant que “comencem un curs en pandèmia i haurem d’anar prenent decisions a mesura que vagi evolucionant aquesta pandèmia. Un curs en pandèmia on haurem d’actuar amb màxima prudència, màxima seguretat i màxima presencialitat”.

 

 

2 de setembre de 2021