Empresa i Treball

.

MODA

080 Barcelona Fashion Connect tindrà lloc el 20 d'octubre en un format novament digital

query_builder   9 setembre 2021 10:57

event_note Nota de premsa

MODA

080 Barcelona Fashion Connect tindrà lloc el 20 d'octubre en un format novament digital

  • L’espai comercial del 080 Barcelona Fashion comptarà amb la participació d’una trentena de marques catalanes
.

El Clúster català de la Moda (MODACC) i la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Treball, impulsen aquesta nova edició del 080 Barcelona Fashion Connect que comptarà amb el suport tècnic del centre d’innovació FITEX. Aquest espai comercial digital per a compradors professionals s’ha consolidat com una oportunitat de generació de negoci a nivell internacional per a les marques catalanes del sector de la moda, en el marc del 080 Barcelona Fashion.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 20 d’octubre a través d’una plataforma digital on es trobaran una trentena de marques catalanes de moda i desenes d’agents, distribuïdors, representants de plataformes d’e-commerce i perfils professionals amb alta capacitat de compra internacional. Les marques participants hi podran exposar els seus catàlegs, presentar online les seves col·leccions, i fer trobades bilaterals amb els compradors inscrits. Actualment ja hi ha confirmada la presència de marques de moda i complements com Sita Murt, Escorpion, Lola Casademunt, System Action, Aldo Martins i Surkana, entre d’altres. Les inscripcions es mantindran obertes fins el 15 d’octubre.

Pel que fa als compradors visitants, els mercats principals són països de la Unió Europea, Estats Units i Amèrica Llatina i, en aquesta edició, s’han impulsat accions per promoure  la presència de compradors procedents de Rússia, Canadà i Austràlia. També com a novetat, la campanya de captació de compradors inclou unes peces audiovisuals per mostrar el panorama de la moda i el posicionament del sector a Catalunya, amb la voluntat d’incrementar l’interès i la participació. 

La passada edició del 080 Barcelona Fashion Connect, celebrada el mes de març, va comptar amb la participació de 148 agents internacionals una xifra que triplicava la participació d’anteriors edicions, i les marques participants van fer un bon balanç dels acords que es van aconseguir durant el certamen.

El certamen comercial arriba en un moment clau per al sector de la moda que comença a recuperar molt lentament el consum després de la pandèmia, i donarà el tret de sortida a la 28a edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 25 al 28 d’octubre.

 

Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

 

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter: @empresacat

 

 

 

`