Salut

Salut habilita més dispositius especials de vacunació sense cita prèvia a l'Hospitalet de Llobregat durant el mes de setembre

query_builder   9 setembre 2021 12:48

event_note Nota de premsa

Salut habilita més dispositius especials de vacunació sense cita prèvia a l'Hospitalet de Llobregat durant el mes de setembre

El Departament de Salut habilitarà 5 punts de vacunació sense cita prèvia a l’Hospitalet de Llobregat durant el mes de setembre, en el marc del l’estratègia que es va iniciar el mes d’agost a tota Catalunya amb l’objectiu de facilitar la vacunació i accelerar el ritme d’immunització de la població per començar el curs amb la màxima protecció.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya de vacunació de proximitat que la regió sanitària Metropolitana Sud ha posat en marxa en més de 50 municipis de la regió, habilitant espais de vacunació sense cita prèvia en dies puntuals als CAP, consultoris locals i espais municipals.

Els punts que s’habiliten a l’Hospitalet de Llobregat durant el mes de setembre són els següents:

  • Equip d’Atenció Primària Florida Nord (parc dels Ocellets). Dies 9, 13, 14, 15 i 16 de setembre, de 9.30 a 13.30h i de 15.15 a 19.15h. Vacunes Pfizer i Janssen.
  • Centre Municipal Ana Díaz Rico (plaça dels Blocs Florida, 15). Dilluns, 13 de setembre, de 10 a 20h. Vacuna Moderna.
  • Mòdul sanitari a la plaça dels Ocellets. Diumenge, 19 de setembre, de 10 a 14h. Vacunes Pfizer i Janssen.
  • Equip d’Atenció Primària Pubilla Cases (plaça de la Bòbila, s/n). Dimecres i dijous 9, 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de setembre, d’11h a 19.30h. Divendres 10 i 17 de setembre, d’11 a 14h. Vacunes Pfizer i Janssen.
  • Equip d’Atenció Primària Amadeu Torner (carrer d’Amadeu Torner, 63). Divendres, 10 setembre, de 15 a 19.30h. Vacuna Moderna.

 

Alhora, els punts de vacunació massius com el de La Farga de l’Hospitalet també estan oferint la vacunació sense cita prèvia diversos dies a la setmana. Els horaris s’actualitzen setmanalment i es poden consultar a https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/ciutadania/vacuna-sense-cita/

Les persones que ho prefereixin també poden continuar reservant hora per a la vacunació al web www.vacunacovidsalut.cat

La campanya de vacunació sense cita prèvia s’adreça a tota la població que es trobi dins de les franges d’edat que han estat convocades fins ara. Hi poden anar persones majors de 12 anys que no hagin rebut cap dosi de la vacuna i que no hagin passat la COVID en els darrers 2 mesos. Els menors entre 12 i 16 anys han d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal o d’un altre adult responsable que presenti l’autorització signada pel pare, mare o tutor. El model d’autorització es pot descarregar al web Canal Salut.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia