Direcció General de Comunicació

El Govern nomena Natàlia Mas consellera delegada de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ)

El Govern nomena Natàlia Mas consellera delegada de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ)

query_builder   14 setembre 2021 14:22

event_note Nota de premsa

El Govern nomena Natàlia Mas consellera delegada de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ)

  • El Govern autoritza Mas a compatibilitzar aquest càrrec amb el de directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Treball

El Govern ha nomenat avui Natàlia Mas consellera delegada de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), ens adscrit a la Direcció General d’Indústria del Departament d’Empresa i Treball. El Govern autoritza Mas a compatibilitzar aquest càrrec, per raons d’especial interès públic, amb el de directora general d’Indústria, reforçant així l’impuls a les polítiques en els àmbits de la innovació, la transferència tecnològica, la internacionalització, el foment i la captació d’inversions i l’increment de la productivitat de l’empresa.

Natàlia Mas Guix

Nascuda a Sant Martí de Tous l’any 1979.

És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i en Comerç Internacional per la Universitat Pompeu Fabra (UPF/ESCI). Té un màster en Economia Europea pel Col·legi d’Europa (Bruges, Bèlgica), mitjançant una beca del Patronat Catalunya-Món, i un màster en Política Econòmica per la Universitat de Columbia (Estats Units), amb una beca de la Fundació La Caixa. Ha treballat i estudiat a la Xina i, el 2001, es va graduar en un Postgrau en Llengua i Civilització Xinesa per l’Escola d’Estudis de l’Àsia Oriental (UPF).

Des del passat 1 de juny, Natàlia Mas és directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Treball.

Ha estat secretària de Finances Públiques del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda en els darrers dos anys. Prèviament, va treballar com a directora d’Entorn Financer a la Direcció de Macroeconomia i Entorn Financer del Banc Sabadell. Entre 2004 i 2015 va treballar al Banc Central Europeu, primer com a economista a les direccions generals d’Economia (divisió d’Afers Exteriors) i d’Estadística (divisió d’Estadístiques Monetàries i Financeres) i, des del 2010, com a experta en Estabilitat Financera a la Direcció General de Política Macroprudencial i Estabilitat Financera. També va treballar com a consultora del Banc Mundial (2009), a la Unitat d’Assessorament per a la captació d’inversió estrangera.

Durant l’XI legislatura va ser directora d’Anàlisi Econòmica de la Generalitat de Catalunya al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. El juny del 2018 va ser nomenada secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea al Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia