Direcció General de Comunicació

Ars santa Mònica

L'Arts Santa Mònica adapta la marca al seu nou projecte com a espai de participació, experimentació i generació d'idees

query_builder   21 setembre 2021 14:25

event_note Nota de premsa

L'Arts Santa Mònica adapta la marca al seu nou projecte com a espai de participació, experimentació i generació d'idees

El Govern ha acordat modificar la marca del centre Arts Santa Mònica amb l’objectiu d’adaptar-la al seu nou projecte, sota la direcció d’Enric Puig, que se centra en l’obertura dels límits del centre, així com en la idea del seu moviment constant com a espai de participació, experimentació i generació d’idees. A més, en el marc d’aquesta nova etapa de transformació, el centre modifica el seu nom i passa de dir-se Arts Santa Mònica a Santa Mònica. 

 

El centre és un espai interdisciplinari d’arts dedicat a impulsar la creació contemporània. El seu objectiu és servir com a plataforma de difusió de la creativitat contemporània a Catalunya i com a espai de reflexió per promoure el debat i generar idees sobre els conceptes que envolten la creació artística i la seva relació amb el públic.

 

El Santa Mònica pretén posicionar-se com un espai en constant construcció de nous significats compartits. Habitat per artistes amb múltiples veus i provinents de diverses disciplines, assumeix la nova responsabilitat de generar marcs d’actuació cultural oberts a la participació.

 

Santa Mònica és un equipament del Departament de Cultura amb una llarga trajectòria. Es va obrir el 1988 com a centre d’art i des de llavors ha estat en constant evolució. El 2019, l’Institut Català de les Empreses Culturals en va assumir la gestió i la producció d’activitats culturals i recentment s’ha iniciat una nova etapa amb la nova direcció del centre.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia