Delegació a Madrid

Llibreria Blanquerna

La Llibreria Blanquerna estrena la plataforma de venda online

query_builder   22 setembre 2021 12:00

event_note Nota de premsa

La Llibreria Blanquerna estrena la plataforma de venda online

Apostant pel futur, la Llibreria Blanquerna ha desenvolupat la plataforma de venda Online per tal de facilitar la compra de llibres i fer cerques bibliogràfiques, conèixer la disponibilitat de títols o realitzar-ne la petició. És un projecte desenvolupat per la Delegació del Govern a Madrid i l'Àrea TIC del departament de la Presidència de la Generalitat.

Associada al Gremio de Librerías de Madrid , la Llibreria Blanquerna és l'única especialitzada en cultura i temàtica catalana que existeix a Madrid. Depèn de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya en aquesta ciutat, que es va inaugurar l'any 1993 i, des del 2005, es troba al carrer Alcalá, 44.

En els seus prestatges i, ara, a través de la webwww.llibreriablanquerna.cat , s'hi poden trobar, principalment en català, però també en castellà i altres llengües, una amplia oferta de novetats de narrativa, assaig, llibre infantil i juvenil , a més de temàtiques especialitzades, mainment poesia, arquitectura, disseny i fotografia.

A través de la página web de la llibreria es pot consultar también:

Bibliografia per aprendre català. És l'únic espai de Madrid que conté un extenso material didàctic per aprendre català. Abasteix als Alumnes de les Aules de Català de Blanquerna, amb uns 350 inscrits, ia la resta d'estudiants de català de Madrid. Igualdad de erix charlas y textos a profesores, traductores jurados, investigadores universitarios i altres profesionales.

Llibre d'artista.Són publicacions dutes a terme per artistes, concebudes com a obres d'art en formato llibre, siguin individuales, col·lectives, autoedicions, foto llibres, llibres inclassificats. La majoria son edicions limitades, selectes, en ocasions peces únicos que tenen un espai important a la llibreria.

Llibres en llengua estrangera . És una altra de les apostes recents del Blanquerna i un dels apartats amb relleu de la pàgina web. Hola ha una entrada constante de títols all fons de la llibreria, amb autors catalans traduïts a llengües estrangeres(anglès, francès, alemany, portuguès, italià ...). També a les oficiales altres que el català : eusquera, gallec i aranès.

 

1  

Fitxers adjunts

NdP Llibreria Online

NdP Llibreria Online
PDF |

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia