Educació

Fotograifa

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, visita l'Escola Serralavella d'Ullastrell

query_builder   23 setembre 2021 14:33

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, visita l'Escola Serralavella d'Ullastrell

fotografia
El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha visitat avui Ullastrell, on ha remarcat la importància de visitar els centres d’arreu del territori per conèixer els diferents projectes: “Com a conseller d’Educació anem visitant escoles arreu del país en pobles petits i pobles més grans. Volem copsar com viuen els centres, quines són les necessitats que tenen, i quines són les millors eines que necessiten els nostres mestres per tal de portar la tasca educativa amb les millors i les màximes condicions i per fer la feina que saben fer, la de mestres”.

Ho ha explicat durant la visita que ha dut a terme a Ullastrell, acompanyat de l’alcalde del municipi, Jaume Puig. El conseller i l’alcalde han visitat l’Escola Serralavella, on n’han recorregut les instal·lacions i han mantingut una reunió amb l’equip directiu al pati de l’escola.

El titular d’Educació ha destacat el projecte “d’una escola que funciona com a comunitat d’aprenentatge, que treballa per projectes i per racons, ajudant a pensar i educant a nivell competencials des del saber conèixer saber fer i saber conviure”. El centre té una matrícula de 264 alumnes entre I3 i 6è de primària, i forma part de la Xarxa de Competències Bàsiques i del programa innovació pedagògica Generació Plurilingüe (GEP).

En acabar, conseller i alcalde s’han traslladat a l’antiga escola del municipi i n’han visitat l’espai. Posteriorment, Gonzàlez-Cambray s’ha desplaçat a l’Ajuntament d’Ullastrell s’ha reunit amb membres del consistori i ha signat el llibre d’honor.


23 de setembre de 2021
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia