Delegació a Girona

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (1).

Comença la vacunació de 2.400 segones dosis a la seu de la Generalitat a Girona

Les persones a vacunar seran citades via SMS amb els detalls de la nova ubicació

query_builder   5 octubre 2021 18:30

event_note Nota de premsa

Comença la vacunació de 2.400 segones dosis a la seu de la Generalitat a Girona

Les persones a vacunar seran citades via SMS amb els detalls de la nova ubicació

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (1).

La seu del Govern de la Generalitat a Girona, a la Plaça Pompeu Fabra, acull des d’aquest dimarts a la tarda i fins el divendres 22 d’octubre, l’administració de 2.400 segones dosis pendents del punt vacunal de Fira de Girona. Es tracta de persones que van rebre la primera dosi fa tres setmanes, quan el punt encara estava operatiu, i que ara han de completar la pauta. El treball conjunt de professionals sanitaris i de la Generalitat de Catalunya a Girona han fet possible la vacunació en les dependències de la seu.

La vacunació s’està duent a terme a les sales mèdiques de la Generalitat i s’ha habilitat un segon espai com a zona de repòs per a les persones ja vacunades. Pel que fa al desplegament de professionals, inicialment es compta amb un equip format per cinc infermeres i un administratiu, que es dimensionarà d’acord amb les necessitats de cada moment. També es comptarà amb la col·laboració de personal voluntari de la Generalitat de Catalunya que assumeix la gestió de les cues.

Aquest dimarts, l’espai estarà operatiu entre les 4 i les 7 del vespre i hi ha més de 400 persones programades per vacunar avui. Les persones citades per segones dosis rebran un SMS amb els detalls de la nova ubicació i cal que s’identifiquin amb la targeta sanitària, DNI o NIE al punt vacunal.

Els espais de la Generalitat estaran habilitats per aquesta fi en diferents jornades distribuïdes al llarg de les properes tres setmanes. Per a primeres dosis, la població pot adreçar-se al seu CAP de referència per concertar dia i hora.

El Palau de Fires de Girona va tancar el 30 de setembre en el marc de la nova estratègia de vacunació del Departament de Salut, centrada en la vacunació intensiva de proximitat als CAP o punts habilitats a les àrees bàsiques de salut per arribar a la població que encara no s’ha vacunat de la COVID-19.

5  

Imatges

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (1).

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (1). 386

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (2).

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (2). 266

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (3).

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (3). 438

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (4).

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (4). 259

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (5).

Punt de vacunació Generalitat Girona (CatSalut) (5). 234