Interior

foto

El conseller Elena anuncia 860 nous Mossos d'Esquadra per l'any que ve

query_builder   6 octubre 2021 10:58

event_note Nota de premsa

El conseller Elena anuncia 860 nous Mossos d'Esquadra per l'any que ve

foto

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat avui una nova convocatòria de 860 noves places de Mossos d’Esquadra per l’any vinent. Elena ho ha dit durant la sessió del control del Parlament, on ha destacat que “és així com s’ajuda i s’està al costat dels Mossos d’Esquadra”, i ha reclamat als grups polítics que calen fets a banda de paraules. Els 860 nous agents previstos per l’any que ve se sumaran als 675 que es van graduar dissabte passat en la 34a promoció de l’Escola de Policia de Catalunya. Els mossos graduats començaran d’aquí a uns dies l’any de pràctiques a comissaries d’arreu del territori català.

D’altra banda, Joan Ignasi Elena ha anunciat també que “abans de l’estiu arribarà la nova uniformitat del cos, més moderna i més preparada per a les seves necessitats” i ha recordat la renovació del parc mòbil de vehicles amb l’arribada de 400 nous vehicles l’any 2020, “a més dels que arribaran enguany i els anys següents per dotar de mitjans els agents de la nostra policia”. Elena ha afegit la feina per “revertir una situació econòmica dura del pressupost del Departament d’Interior durant masses anys”.

Finalment el conseller ha agraït un cop més als mossos la “feina extraordinària que fan cada dia” per garantir els drets i llibertats de tota la ciutadania.

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia