Economia i Hisenda

Jordi Cabrafiga, secretari general d'Economia i Hisenda

El secretari general d'Economia i Hisenda, Jordi Cabrafiga, és nomenat president de la Junta de Govern de l'Institut Català de Finances

query_builder   8 octubre 2021 12:19

event_note Nota de premsa

El secretari general d'Economia i Hisenda, Jordi Cabrafiga, és nomenat president de la Junta de Govern de l'Institut Català de Finances

Jordi Cabrafiga, secretari general d'Economia i Hisenda

El secretari general d’Economia i Hisenda, Jordi Cabrafiga, ha estat escollit president de la Junta de Govern de l’Institut Català de Finances (ICF) en una reunió de  l’òrgan de govern celebrada aquest dijous al vespre. Jordi Cabrafiga va ser designat com a membre vocal dominical de l’ICF en el Consell Executiu d’aquest dimarts, després de rebre l’informe previ favorable del màxim òrgan de govern de l’entitat financera pública, juntament amb tres vocals independents i una nova vocal dominical.

Jordi Cabrafiga agafa el relleu del fins ara president, Albert Castellanos, que continuarà com a vocal dominical a l’entitat. Cabrafiga presidirà la Junta de Govern de l’ICF que estarà integrada també pel conseller delegat, Víctor Guardiola; sis vocals independents (Rafael Abella, Joan B. Casas, José Luís Peydró, Xavier Puig Pla, Pilar Soldevila i Albert Vilumara); i tres vocals dominicals més (Albert Castellanos, Núria Cuenca i Matilde Villarroya). En total, onze membres, amb majoria d’independents, tal com preveu la legislació que regula les institucions de crèdit públic.

El nou president de l’ICF va cursar a ESADE Business School l’Executive Master in Public Administration i a IESE el Cluster Management Methodology Program, posteriorment als seus estudis d’Enginyeria Tècnica Informàtica a la Universitat Ramon Llull. Va completar aquests estudis amb el programa Vicens Vives de Lideratge i Compromís Cívic a ESADE Business School.

Dins la seva trajectòria professional ha treballat a Hewlett Packard Spain, a T-Systems i a Barcelona Activa en l’àmbit de la innovació i els sectors estratègics.

En l’àmbit de l’administració pública, actualment és secretari general del Departament d’Economia i Hisenda. Va iniciar-se a l’Ajuntament de Barcelona com a Director tècnic de l’Alcaldia i com a Conseller Municipal del Districte de l’Eixample. Posteriorment, ha exercit les seves responsabilitats com a cap de Gabinet de les conselleries de Governació i de la Presidència i de Secretari General del Departament d’Empresa i Coneixement.

1  

Imatges

Jordi Cabrafiga, secretari general d'Economia i Hisenda

Jordi Cabrafiga, secretari general d'Economia i Hisenda 1338

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 79