Bombers

Imatge de les tasques d'extinció durant aquesta matinada en una fàbrica d'espelmes a Setmenat (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat donen per estabilitzat l'incendi a una indústria de fabricació d'espelmes de Sentmenat

query_builder   18 octubre 2021 07:23

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat donen per estabilitzat l'incendi a una indústria de fabricació d'espelmes de Sentmenat

  • No hi ha ferits
  • L’incendi ha cremat totalment la nau principal i ha fet cedir la coberta i una de les façanes laterals

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat (06.38h) un incendi a una indústria de fabricació d'espelmes ubicada al número 9 del carrer Can Clapers de Setmenat (Vallès Occidental). El sinistre no ha causat ferits. 

L’incendi, del qual se n'ha rebut avís a les 00.34 hores, s’ha desenvolupat al pati exterior i també a l’interior de la nau principal, la qual ha cremat totalment. Alhora, han cedit una façana lateral i la coberta del recinte. L’incendi ha afectat diverses cisternes de parafina i un dipòsit de gasoil. Cap a les 01.30h, els efectius dels Bombers han donat per controlat el foc que afectava la part exterior i, així, han pogut concentrar tots els recursos en l’extinció de la nau principal i en tasques defensives per evitar la propagació a les naus adjacents.

Al lloc de l’incendi s'hi han desplaçat 25 dotacions dels Bombers de la Generalitat (17 vehicles d’aigua, un vehicle autoescala i 7 vehicles lleugers i de comandament amb el Grup Operatiu de Suport GROS sanitaritzat).

També hi ha treballat diverses patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que han tallat el pas a la zona i estan fent control d’accessos, i diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.  

Cerdanyola del Vallès, 18 d’octubre de 2021

07.15 h

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia