Direcció General de Comunicació

Govern

Vilagrà: "Busquem solucions possibles sempre d'acord amb els ens locals"

query_builder   23 octubre 2021 11:43

event_note Nota de premsa

Vilagrà: "Busquem solucions possibles sempre d'acord amb els ens locals"

Dos dies després de l’anunci de la pròrroga del PUOSC, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha inaugurat la nova zona de la Plaça U d’Octubre de Castellnou del Bages

La consellera reivindica que el PUOSC és una eina potentíssima per a les inversions al món local català

Només dos dies després de l’anunci a la cloenda de la Fira Municipàlia de la pròrroga del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha inaugurat la nova zona d’aparcament, vial de serveis i zona de vianants de la Plaça U d’Octubre de Castellnou del Bages, que de fet és “un dels primers projectes d’envergadura de la convocatòria PUOSC 2020 que inaugurem”, ha destacat la consellera. “Un espai emblemàtic per al municipi i molt esperat per a les veïnes i pels veïns”, segons la consellera.


A la inauguració de la nova zona al voltant de la plaça U d’Octubre de Castellnou del Bages, la consellera de la Presidència ha recordat les dificultats que han tingut els municipis a causa de la situació generada per la Covid-19. El Govern, per tant, ha estudiat “les solucions possibles sempre d’acord amb els ens locals”, ha dit la consellera Vilagrà reivindicant que “amb aquesta pròrroga donem resposta a aquesta demanda i assegurem que tots els projectes del 2020 es puguin executar i acabar”.

 
La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha reivindicat que el Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) és “una eina potentíssima, un dels programes de referència per a les inversions al món local català”. I ha destacat que sense aquest pla “les administracions més petites no podrien assumir inversions grans com aquesta”.

 
Per últim, la consellera de la Presidència ha fet referència al nom de la plaça U d’Octubre, batejada amb aquest nom com a homenatge als fets d’octubre de 2017. “L’1-O és ja molt més que una data històrica: esdevé tot un símbol per al país, també aquí a Castellnou”, ha argumentat la consellera, deixant clar que “aquest espai fa justícia a un sentiment compartit pels catalans i les catalanes”. “Aquell dia, vam tenir al costat un poble valent i compromès, un poble que no defalleix, i sap que el futur que volem és a les nostres mans. També al poble de Castellnou i a la comarca del Bages”, ha conclòs la consellera Vilagrà.

 



El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia