Justícia, Drets i Memòria

.

Consellera Ciuró: "A final d'any presentarem el projecte de consolidació i rehabilitació del Poble Vell de Corbera d'Ebre"

query_builder   27 octubre 2021 18:25

event_note Nota de premsa

Consellera Ciuró: "A final d'any presentarem el projecte de consolidació i rehabilitació del Poble Vell de Corbera d'Ebre"

• La titular de Justícia, Lourdes Ciuró, ha visitat l'espai del Poble Vell de Corbera d'Ebre, destruït durant la batalla de l'Ebre a la Guerra Civil espanyola
.
La consellera Ciuró ha visitat aquest migdia el Poble Vell de Corbera d'Ebre i ha aprofitat per anunciar que a final de 2021 es presentarà el projecte de consolidació i rehabilitació de l'espai. En paraules de la consellera, "Corbera d'Ebre és el punt de partida per explicar a totes les generacions què va passar i des de la conselleria estem plenament compromesos en seguir fent aquelles tasques que serveixin per a la consolidació i manteniment d'aquest espai".
Ciuró ha destacat la importància de dur a terme el projecte, ja que "Corbera d'Ebre és el punt de partida de l'explicació de la barbàrie i les conseqüències nefastes de la Guerra Civil". En aquest sentit, Ciuró ha anunciat que "a final d'any presentarem el projecte de consolidació i rehabilitació del Poble Vell de Corbera d'Ebre". Està previst que el projecte comenci a executar-se a la primavera de 2022.

L'objectiu és, tal com ha apuntat la consellera, "conservar de la millor manera possible tots els espais patrimonials que hi ha arreu de Catalunya; que no caiguin amb el pas del temps i poder senyalitzar tot allò que sigui emblemàtic i d'interès".

Posteriorment, la consellera s'ha desplaçat fins al Centre d'Interpretació 115 dies, que forma part de la Xarxa d'Espais de Memòria de Catalunya i il·lustra els combats de la batalla de l'Ebre, per visitar les instal·lacions.

2  

Imatges

Consellera Ciuró al Poble Vell

Consellera Ciuró al Poble Vell 72

Consellera Ciuró al Centre d'Interpretació 115 dies

Consellera Ciuró al Centre d'Interpretació 115 dies 48

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia