Empresa i Treball

Foto de família dels Ambassadors

Torrent: "Catalunya és una destinació capdavantera en turisme de reunions gràcies a l'ecosistema innovador i al teixit empresarial, científic, de coneixement i de recerca del país"

query_builder   28 octubre 2021 18:52

event_note Nota de premsa

Torrent: "Catalunya és una destinació capdavantera en turisme de reunions gràcies a l'ecosistema innovador i al teixit empresarial, científic, de coneixement i de recerca del país"

 

  • El conseller d’Empresa i Treball destaca el rol fonamental dels Ambassadors, professionals reconeguts en el seu camp que contribueixen a la generació i captació de congressos i esdeveniments professionals a Catalunya
  • Torrent ha fet aquestes declaracions en la trobada “Meet Ambassadors” organitzada pel Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme
El conseller durant la trobada dels Ambassadors
El conseller durant la trobada dels Ambassadors

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha presidit aquesta tarda, a Pacs del Penedès, l’acte de reconeixement als representants del Programa Catalunya Ambassadors de l’Agència Catalana de Turisme (ACT). L’acte ha comptat amb la participació de la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, i del director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer.

Durant la trobada, Torrent i Ramió ha reconegut la tasca dels Ambassadors en “la internacionalització de la marca Catalunya com a pol d’atracció de talent i negoci per mitjà dels esdeveniments professionals”. També ha volgut agrair el seu “esforç i dedicació per reactivar el turisme de reunions a Catalunya i contribuir així al posicionament internacional del país com una economia innovadora, oberta, atractiva i competitiva”. El conseller ha destacat també que són “agents de la diplomàcia pública del nostre país”, i que la seva influència és “rellevant per a la projecció d’allò que fem i volem fer, d’allò que som i volem ser”.

El programa Catalunya Ambassadors, impulsat pel Catalunya Convention Bureau de l’ACT, aplega membres actius d’associacions, institucions i col·legis estatals o internacionals que ajuden a promoure Catalunya com a seu per acollir congressos, reunions i esdeveniments professionals. Actualment compta amb 157 membres, procedents de diferents sectors econòmics i de tot el territori, que contribueixen no només al desenvolupament i posicionament de Catalunya com a destinació líder en turisme de congressos i reunions, sinó també a generar valor al territori i a la marca Catalunya. El programa ofereix suport i assessorament als professionals i a les seves organitzacions per facilitar l’organització d’esdeveniments a Catalunya.

El Meet Ambassadors, celebrat al Centre de Visites de Bodegas Torres sota el lema “Fortaleses, Llegat i Aliances”, és la segona edició d’una trobada que té per objectiu generar sinèrgies i oportunitats de col·laboració entre els professionals membres del Programa Catalunya Ambassadors. A l’acte, que ha comptat amb la participació de més de 50 persones, també s’hi han presentat potencials Ambassadors que poden ajudar a contribuir a la generació i captació de congressos i esdeveniments de negocis a Catalunya. 

 

Segueix-nos a les xarxes ________________________________________________________

2  

Imatges

El conseller durant la trobada dels Ambassadors

El conseller durant la trobada dels Ambassadors 382

Foto de família dels Ambassadors.

Foto de família dels Ambassadors. 624

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia