Neus Colet, directora general de Contractació Pública

Nascuda a l’Hospitalet de Llobregat l’any 1965

Neus Colet és advocada de la Generalitat de Catalunya, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i té un màster en Dret Tributari i Financer (UB) i un en Dret de Catalunya per la Universitat Autònoma de Barcelona. Igualment, compta amb un màster en Direcció Pública (Executive Master in Public Administration) i una Diplomatura en Funció Gerencial en les Administracions Públiques, per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE).

Des de juny de 2017 ha estat presidenta del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, l’òrgan administratiu independent encarregat de resoldre recursos especials en matèria de contractació pública a Catalunya. Entre els anys 2005 i 2017 va ser cap de la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa (JCCA) de la Generalitat, que és l’òrgan consultiu específic de l'administració en matèria de contractació pública.

Colet també exerceix de professora i col·laboradora docent a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), a la Universitat de Barcelona i a ESADE, a més de ser professora, ponent o col·laboradora com a experta en contractació pública, en d’altres universitats i entitats com el Col·legi d’Advocats de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’European Institut for Public Administration (EIPA), o les patronals PIMEC, Foment del Treball o CECOT. També és autora de diverses publicacions i articles sobre contractació pública.