Justícia, Drets i Memòria

.

Dora Tellado, directora general de Modernització de l'Administració de Justícia

query_builder   2 novembre 2021 13:35

event_note Nota de premsa

Dora Tellado, directora general de Modernització de l'Administració de Justícia

.

Dora Tellado és des d’avui la nova directora de Modernització de l’Administració de Justicia després que el Govern, reunit aquest matí, hagi aprovat el seu nomenament. Tellado substitueix Montserrat Muñoz, que ha ocupat el càrrec fins ara i a qui s’agraeix la feina que hi ha desenvolupat. Destaca especialment la seva tasca en l’impuls de les noves tecnologies i la digitalització als jutjats per tenir un servei públic de qualitat i proper al ciutadà en l’àmbit de la justícia.

Tellado va néixer a Manacor l’any 1962 i és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona.

Accedeix al càrrec amb una àmplia experiència i coneixement del Departament, on ha desenvolupat diversos càrrecs des de l’any 1987.

Ha estat subdirectora general de Suport Judicial i Coordinació Tècnica de la mateixa Secretaria i anteriorment també havia ocupat el lloc de responsable de Programes de Millora i el de cap del Servei d’Organització i Planificació. A la Secretaria General del Departament de Justícia, també havia treballat d’adjunta al Gabinet Tècnic i com a cap de la Secció de Coordinació i Avaluació de Projectes de la Subdirecció General d’Obres i Patrimoni.