Un nou servei de bus interurbà connectarà de forma directa els municipis d’Argentona i Cabrera de Mar amb Barcelona a partir del gener de l’any que ve.

El nou servei de bus estarà format per 6 expedicions d’anada i 6 de tornada, de dilluns a divendres, de tal forma que es donarà servei a les hores punta del matí per anar a Barcelona i de la tarda, per tornar a Cabrera de Mar i Argentona. El bus compta amb 5 parades a Argentona (Carrer Sant Joan XXIII, Av. Puig i Cadafalch, Camps de Futbol, M. de Deu del Viver i Madà) i tres parades a Cabrera de Mar (Agell, Sant Sebastià i El sindicat). A Barcelona, la parada se situa a la plaça Tetuan.

Les expedicions del matí permetran entrar a Barcelona abans de les 8 i les 9 hores, sobretot per facilitar la mobilitat de treballadors i treballadores i estudiants universitaris. Les expedicions de la tarda estaran repartides de tal forma que els ciutadans tindran diferents opcions per tornar en funció de les seves necessitats: 15:15h, 16:45h, 18:30h i 20:00h.  

El servei s’operarà amb un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 278