Direcció General de Comunicació

La consellera Vilagrà i el cap de l'Oficina Sergi Raventós durant la reunió telemàtica d'avui.

Primera reunió del consell assessor per implementar la Renda Bàsica Universal

query_builder   17 novembre 2021 17:23

event_note Nota de premsa

Primera reunió del consell assessor per implementar la Renda Bàsica Universal

  • La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha encapçalat la trobada
La consellera Vilagrà i el cap de l'Oficina, Sergi Raventós durant la reunió d'avui.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha presidit aquesta tarda la primera reunió del consell assessor per implementar la Renda Bàsica Universal. La reunió també ha comptat amb la presència del cap de l’Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal, Sergi Raventós. La trobada ha estat telemàtica.

La creació de l’Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal és una de les mesures recollides als acords entre les formacions independentistes per a la investidura. La nova oficina té com a missió principal coordinar les polítiques en l'àmbit del disseny i organització d’un pla pilot per implementar la Renda Bàsica Universal i fer-ne el seguiment de l’execució, així com relacionar-se amb la Unió Europea i les comissions internacionals que impulsin millores i transformacions en polítiques de rendes socials o experiències similars a la Renda Bàsica Universal.

El consell assessor està format per una vintena de persones. Són membres del consell: Carme Porta Abad, Daniel Raventós Pañella, David Jiménez Urbán, Enric Morist Güell, Hernan Maria Sampietro, Joan Benach de Rovira, Jordi Arcarons Bullich, Judit Font Redolad, Laura Fernández Vega, Leire Rincón García, Lluís Pérez Lozano, Montserrat Moliner Vicent, Oriol Amat i Salas, Ricard Gomà i Carmona, Sara Berbel Sánchez, Sira Vilardell Canal, Sonia Fuertes Ledesma, Mercè Civit i Illa, Júlia Rosana Sánchez-Valverde, i Xavier Godàs Pérez.

1  

Imatges

La consellera Vilagrà i el cap de l'Oficina Sergi Raventós durant la reunió d'avui.

La consellera Vilagrà i el cap de l'Oficina Sergi Raventós durant la reunió d'avui. 561

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia