Salut

Informe dels Comissionats i de la Comissió paritària per al desenvolupament del nou Hospital Clínic

query_builder   18 novembre 2021 12:45

event_note Nota de premsa

Informe dels Comissionats i de la Comissió paritària per al desenvolupament del nou Hospital Clínic

Fotos de membres de la Comissió paritària, màxims responsables de l'hospital i de la Universitat de Barcelona (UB).

Avui els membres de la Comissió paritària de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, establerta amb l’objectiu de estudiar les possibles alternatives i localitzacions per a l’ampliació de l’Hospital Clínic, han entregat l’informe dels seus treballs. A la reunió hi han assistit els màxims responsables de l’hospital i també el Rector de la Universitat de Barcelona (UB).

1.- En primer lloc, els assistents han posat en valor el mètode de treball desenvolupat per la Comissió basat en la col·laboració entre les diferents administracions i en el coneixement dels experts. Els assistents han agraït l’esforç dels Comissionats i de tots els integrants de les comissions.

2.-Els comissionats Ramon Sanabria i Ramon Canal han explicat l’estudi sobre els possibles espais per ubicar un nou Hospital Clínic, realitzat en el marc de la Comissió paritària. Cal ser conscients que aquest és un tema sense resoldre des de fa més de 20 anys. Aquest estudi i el que implica és una passa endavant en la resolució d’aquest projecte de futur.

3.- L’estudi ha identificat 8 espais existents per a la possible ampliació del Clínic. A més, els comissionats han avançat en el model de nou hospital d’acord amb les necessitats assenyalades pel Servei Català de la Salut i de l’Hospital Clínic. S’han estudiat les tendències actuals a nivell mundial en l’establiment de nous hospitals.

4.- Els assistents donen per rebut l’informe que, ara, cal estudiar i valorar per procedir posteriorment a concretar les següents passes. S’ha acordat que abans que acabi l’any es constituirà un nou equip de treball tranversal on s’integraran representants de l’Hospital Clínic i de la Universitat de Barcelona, per tal de fer un estudi en profunditat sobre l’espai més òptim.

1  

Imatges

Foto taula

Foto taula 1732

1  

Fitxers adjunts

Estudi de viabilitat d'emplaçaments per a l'Hospital Clínic de Barcelona

Estudi de viabilitat d'emplaçaments per a l'Hospital Clínic de Barcelona
PDF | 3063

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia