President

El president, durant la seva intervenció

El president Aragonès ha lliurat els Premis Nacionals de Comunicació en un acte que ha emulat un programa de ràdio

query_builder   23 novembre 2021 20:42

event_note Nota de premsa

El president Aragonès ha lliurat els Premis Nacionals de Comunicació en un acte que ha emulat un programa de ràdio

El president, durant la seva intervenció en l'acte

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha encapçalat aquesta tarda l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació, que enguany s’ha fet amb un format diferent que emulava un programa de ràdio, i que ha conduït la periodista Gemma Nierga. El cap de l’Executiu ha destacat que els guardons són “un reconeixement a uns bons professionals de la comunicació, que són imprescindibles per tenir un país viu, una democràcia forta i una ciutadania empoderada”.

El programa s’ha iniciat amb una conversa entre Gemma Nierga i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. A continuació, han anat intervenint els diferents guardonats, que en aquesta 20a edició han estat: Carles Porta pel programa Crims de Catalunya Ràdio, en la categoria de Radiodifusió; el programa Polònia de Televisió de Catalunya, produït per Minoria Absoluta, en la de Televisió; la revista Sàpiens, en la categoria de Premsa; FILMIN en l’àmbit de Mitjans d’Arrel Digital; les campanyes del Sistema de Salut de Catalunya durant la primera onada de la pandèmia de la Covid-19, en la categoria de Publicitat, i Cugat Mèdia, en la categoria de Comunicació de Proximitat. Així mateix, la periodista Júlia Otero i la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, han estat guardonats amb sengles mencions honorífiques.

Els Premis Nacionals de Comunicació es van crear l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de les primeres emissions regulars de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és reconèixer les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada durant l’any anterior. Aquests premis també reconeixen trajectòries professionals, institucionals o empresarials que hagin destacat en el seu conjunt. 

El jurat dels premis en l’edició d’enguany està presidit per la consellera de la Presidència i en formen part el secretari de Mitjans de Comunicació Oriol Duran, en qualitat de vicepresident, i pels vocals Núria de José Gomar; Jofre Llombart Anton; Roger Loppacher i Crehuet; Miquel Miralles i Fenoll; Elena Neira Borrajo; Núria Piera López; Patrícia Plaja Pérez;  Jordi del Río i González i Rosa Romà i Monfà.

 

5  

Imatges

Gemma Nierga amb Carles Porta

Gemma Nierga amb Carles Porta 477

Intervenció de la consellera de la Presidència

Intervenció de la consellera de la Presidència 470

Intervenció Polònia

Intervenció Polònia 358

Premi a Júlia Otero (recollit per la seva filla i el seu marit)

Premi a Júlia Otero (recollit per la seva filla i el seu marit) 553

El president, durant la seva intervenció

El president, durant la seva intervenció 445

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia