Educació

Foto

El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions de tots els centres educatius de Vilanova i la Geltrú

query_builder   25 novembre 2021 14:32

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions de tots els centres educatius de Vilanova i la Geltrú

  • Posteriorment, Josep Gonzàlez-Cambray ha fet la cloenda de la lectura del Manifest contra la violència masclista de l’Ajuntament del municipi
Foto

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, s’ha reunit avui al matí amb els directors i directores dels centres educatius de Vilanova i La Geltrú per tractar de les diferents qüestions en matèria educativa, amb la presència de l’alcaldessa del municipi, Olga Arnau. El titular d’Educació ha exposat als representants de les direccions els principals canvis en el sistema educatiu que vol promoure el Departament, i que té per objectiu fer-ho amb i des dels centres.

 

Concretament, a la trobada hi ha estat presents representants de les direccions de llars d’infants públiques i privades, escoles de primària públiques, instituts públics, centres concertats, centres d’FP, l’escola d’adults, l’escola de música i l’Escola Oficial d’idiomes. Els directors i directores d’aquests centres han expressat la seva visió al voltant de diferents aspectes de l’àmbit educatiu, com ara l’etapa de primer cicle d’educació infantil de 0-3, o l’escola inclusiva.

 

Posteriorment, Gonzàlez-Cambray s’ha traslladat a l’Ajuntament del municipi per participar en l’acte de lectura del Manifest contra la violència masclista, coincidint amb el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ha fet un parlament oficial, i la lectura del manifest ha anat a càrrec d’Estrella Aguilar, membre del grup Dones i Diversitat.

 

En la cloenda de l’acte, el conseller ha expressat el convenciment que l’eradicació de la violència vers les dones i les nenes comença a la família i a l’escola: “L’escola ha de ser l’espai de coeducació, on es formin persones amb esperit crític, on s’afavoreixi una convivència sense biaixos sexistes, on s’aporti eines per reconèixer i plantar cara a les situacions de discriminació i de patiment”. Gonzàlez-Cambray ha recordat els valors que des de l’escola es volen transmetre per una societat diversa, democràtica, social i feminista.

 

 

25 de novembre de 2021

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia