Incasòl

Parcel.lari Sta.Margarida

L'INCASÒL ven dues parcel·les industrials de Santa Margarida de Montbui

query_builder   26 novembre 2021 12:51

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL ven dues parcel·les industrials de Santa Margarida de Montbui

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut a l’empresa COPASA dues parcel·les del sector d’activitats econòmiques Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui (Anoia). Les parcel·les 39 i 40 sumen una superfície de 14.506,91 m2 i el preu total de venda ha sigut de  870.414,60 euros.

Amb aquesta venda s’impulsa la el creixement econòmic de la comarca de l’Anoia i es generen nous llocs de treball.

COPASA Construcciones Papeleras SL. és una empresa amb 35 anys d’antiguitat experta en el disseny, la construcció i la venda de maquinària nova per a la fabricació de paper. A les noves instal·lacions que  construirà a Santa Margarida de Montbui  té previst invertir 4 M€ i crear 50 llocs de treball.

El sector Plans de la Tossa està situat en un emplaçament estratègic, ben connectat amb la ronda sud d’Igualada que enllaça directament amb l’A-2 i pròxim als eixos A-7, C-16 a més de disposar d’una xarxa de transport públic ràpid i eficient. L’INCASÒL té actualment 3 parcel.les i un indivís lliures en aquest sector, destinades a usos comercials, oficines, hotelers, esportius, sanitaris, laboratoris, assistencials i educatius.

1  

Imatges

Parcel.lari del sector

Parcel.lari del sector 2881

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 717

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia