Educació

Fotografia

L'aplicació Traçacovid obté el reconeixement de projecte innovador dins del sector públic

query_builder   1 desembre 2021 14:11

event_note Nota de premsa

L'aplicació Traçacovid obté el reconeixement de projecte innovador dins del sector públic

  • S’ha inclòs en el Decàleg per a l’acció pública innovadora mitjançant el qual es reconeixen diversos projectes reals innovadors que aporten valor públic a la ciutadania
Foto

La Traçacovid ha estat reconeguda com a projecte innovador dins del sector públic i, per tant, s’ha inclòs en el Decàleg per a l’acció pública innovadora del grup de treball d’innovació de la Xarxa Interadministrativa de Qualitat dels Serveis del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, en què es mostren diversos projectes reals innovadors de les administracions públiques.

 

Amb l’objectiu de definir les claus d'èxit per a l'acció pública innovadora, s’han seleccionat diversos projectes, d’entre els quals hi ha la Traçacovid. Així, partint de l’anàlisi de projectes reals innovadors, s’han elaborat diverses fitxes basades en els principis de l’Organització de Cooperació i Desenvolupament Econòmic (OCDE), que s’han situat en un mapa de projectes innovadors del sector públic.

 

Seguiment acurat de l’afectació de la pandèmia als centres educatius

Des del curs 2020-2021, la Traçacovid mostra la incidència de la covid-19 als centres educatius a partir de dades obertes, que estan a l’abast de qualsevol persona que cerqui informació sobre l’evolució de la pandèmia en escoles i instituts (nombre de grups confinats, persones confinades, casos positius, etc.), per centre educatiu o per municipi o comarca.

La informació s’obté del buidatge de les dades que cada centre introdueix diàriament a l’aplicació. Un cop es validen les dades, es publiquen i es visualitzen amb data de referència del dia anterior.

La Traçacovid dona suport a escoles i instituts en el marc del Protocol de casos covid-19 als centres educatius.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia