Servei Català de Trànsit

DISPOSITIU PONT DE DESEMBRE

Dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont de desembre

query_builder   2 desembre 2021 17:46

event_note Nota de premsa

Dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont de desembre

Uns 485.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona i la C-16, C-17, C-14, C-25 i els accessos a Andorra podran concentrar els problemes viaris més importants

 

És un període festiu amb una mobilitat pròpiament d’hivern i que coincideix amb el tret d’inici de les compres de Nadal

 

Serà la primera operació especial amb el tronc central de l’AP-7 a La Roca i Martorell sense cabines de peatges

 

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, posarà en marxa demà divendres 3 de desembre, a partir de les 15 hores de la tarda, el dispositiu especial de circulació, ordenació i regulació del trànsit per aquest pont de desembre amb motiu de les festivitats de la Constitució i la Immaculada. Aquest dispositiu estarà vigent fins a les 24 hores de dimecres 8 de desembre.

 

La mobilitat de sortida que es preveu per aquest pont és de 485.000 vehicles entre les 15 hores de divendres 3 i les 15 hores del dissabte 4. Pel que fa al retorn, i al ser un pont llarg de cinc dies, es preveu que no es concentri només en un dia i estigui repartit entre la tarda del dilluns 6 i la tarda del dimecres 8.

 

La previsió és que les principals afectacions viàries de sortida siguin el divendres 3 a la tarda i el dissabte 4 al matí com a inici del pont. El dissabte 4 al matí pot ser especialment complicat a la C-17 i C-25 per l’inici del Mercat Medieval de Vic i la celebració de la Fira de l’Avet d’Espinelves. L’N-145 i l’N-260 presentaran també problemes d’entrada a Andorra. Al llarg del pont, les vies més conflictives seran aquelles que condueixen cap a poblacions de muntanya i també les zones d’esquí amb estacions obertes: C-14, C-16 i C-17.

 

Convé destacar a més, que aquest pont de desembre serà la primera operació especial de trànsit amb el tronc central de l’AP-7 a la Roca del Vallès sense cabines de peatge a peu de carretera i també s’espera que a la zona de Martorell hi hagi els tres carrils principals sense aquesta infraestructura

(TOTA LA INFORMACIÓ DEL DISPOSITIU AL PDF QUE S'ADJUNTA)

1  

Fitxers adjunts

DISPOSITIU PONT DE DESEMBRE

DISPOSITIU PONT DE DESEMBRE
PDF | 457

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia