Ferrocarrils

FGC

Inauguració de la temporada d'esquí del domini de La Molina + Masella per aquest dissabte 4 de desembre, amb 120 km de pistes obertes

query_builder   3 desembre 2021 09:00

event_note Nota de premsa

Inauguració de la temporada d'esquí del domini de La Molina + Masella per aquest dissabte 4 de desembre, amb 120 km de pistes obertes

  • Les estacions de La Molina i de Masella, que formen un domini esquiable conjunt amb 145 km, obren la connexió entre les dues estacions aquest primer cap de setmana del pont i ja sumen 120 km esquiables oberts
  • A destacar que les dues estacions oferiran un ampli ventall d’activitats durant totes aquestes jornades del Pont
FGC
Aquesta segona quinzena de novembre, marcada pel fred ideal per la producció de neu i les darreres nevades, permeten obrir aquest 4 de desembre el domini esquiable de La Molina + Masella.   La previsió d’obertura, durant aquest primer cap de setmana de la temporada, és amb:
-Remuntadors oberts: 26
-Pistes obertes: 103
-Km esquiables oberts: 120 km
-Desnivell: 100% del desnivell esquiable obert, amb 937 m de desnivell des punt més alt del domini (Niu de l’Àliga-2537 m) fins el punt més baix (Pla de Masella-1600 m). 

Amb l’obertura de 103 pistes, La Molina + Masella és el domini esquiable més a prop de Barcelona que ofereix més número de pistes per aquest primer cap de setmana d’obertura, que coincideix amb el pont.


120 KM DE PISTES D’ESQUÍ I UNA ÀMPLIA OFERTA D’ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES EN LES DUES ESTACIONS

La Molina + Masella actualment suma 120 km de pistes obertes del total de 145 km que té el domini esquiable. Les dues estacions tenen una oferta molt variada d’activitats que, a la vegada, es complementen.

Aquests dies del Pont, d’una banda, hi haurà activitats adreçades als infants (Tubbing, pista de trineus, parc d’aventura als arbres) i a les famílies (excursions amb raquetes) a La Molina. També estarà obert el passeig turístic fins al Niu de l’Àliga amb el telecabina Cadí-Moixeró, que arriba al cim de la Tosa (2.537 metres) i és la porta d’entrada al Parc Natural Cadí-Moixeró.

I, de l’altra, Masella inaugurarà la temporada de l’Esquí Nocturn durant el Pont. Aquesta activitat estrella de l’estació es complementa amb sopars, amb gastronomia de muntanya a base dels típics plats de la Cerdanya (trinxat, brases, etc.) i de països alpins (Raclettes, fondues, etc). I també, amb l’Esquí Nocturn, hi haurà un gran ambient festiu d’après-ski al Masella Möod Lounge, amb música i copes al peu de pista del Pla de Masella

La Molina i Masella formen el domini esquiable conjunt que té un total de 145 km de pistes. Ambdues estacions comparteixen i comercialitzen un forfet en comú per esquiar indistintament a les dues estacions. El sector comú a on conflueixen La Molina i Masella és conegut com a sector Alp2500. L’enllaç físic entre les estacions és a través del telecabina Cadí-Moixeró, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express  (a cota mitja) i Jumbo Tosa (a cota alta), per part de Masella.

4  

Imatges

Foto 1

Foto 1 269

Foto 2

Foto 2 300

Foto 3

Foto 3 133

Foto 4

Foto 4 153

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF |

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia