Ferrocarrils

Ferrocarrils restableix el servei de trens entre Les Fonts i Pl. Catalunya i entre les estacions de Terrassa

query_builder   4 desembre 2021 07:52

event_note Nota de premsa

Ferrocarrils restableix el servei de trens entre Les Fonts i Pl. Catalunya i entre les estacions de Terrassa

  • Al tram entre Terrassa Rambla i Les Fonts es manté el servei alternatiu per carretera fins que la zona de l’esllavissada estigui plenament operativa

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha restablert des de l’inici del servei d’avui l’oferta ferroviària entre les estacions de Les Fonts i Sant Cugat i entre les estacions de Terrassa, que ahir es va haver de tallar a causa de l’esllavissada produïda a la sortida del túnel de l’estació de Terrassa Rambla i que va afectar les dues vies i també la catenària. El servei ferroviari va quedar afectat des de les 16.30 h de la tarda d’ahir entre Sant Cugat i Terrassa Nacions Unides i Ferrocarrils va oferir servei alternatiu per carretera en aquest tram.

Per tant, avui la línia S1 des de Pl. Catalunya fins a Les Fonts funciona amb normalitat i amb els horaris habituals de cap de setmana. També està restablert el servei ferroviari entre les estacions de Terrassa Rambla i Terrassa Nacions Unides. Pel que fa al tram entre Terrassa Rambla i Les Fonts, on hi va haver el despreniment, resta tancat i s’ofereix servei alternatiu per carretera.

Ferrocarrils està netejant la zona afectada per l’esllavissada i ara les actuacions se centren en avaluar l’estat del terreny, en col·laboració amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, conèixer les causes del despreniment i realitzar les tasques necessàries per poder tornar a oferir el servei ferroviari integral al més aviat possible.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 122

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia