Mossos d'Esquadra

cme

Investigació oberta per greus aldarulls en una discoteca de Sant Quirze del Vallès

query_builder   5 desembre 2021 14:20

event_note Nota de premsa

Investigació oberta per greus aldarulls en una discoteca de Sant Quirze del Vallès

· Prop d’un miler de persones convocades a través de les xarxes socials es van adreçar a aquest local d’oci i van provocar greus aldarulls
· Van llançar pedres, ampolles i altres objectes contra la discoteca i el seu personal i els vehicles policials que hi havia a la zona
. Una trentena dels concentrats van accedir a l’interior del local quan encara no estava obert al públic i van ferir un dels controladors d’accés d’una pedrada.
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord han obert una investigació sobre els greus incidents que es van produir anit a l’entorn d’una discoteca de la localitat de Sant Quirze dels Vallès.

Els fets van passar poc després de les 23:00 hores quan van coincidir les persones que volien accedir al local amb la seva entrada amb un grup d'un miler de persones que va respondre a una convocatòria feta a través de les xarxes socials relacionada amb incidents anteriors en aquest local d’oci.

Es van produir llançaments de pedres, ampolles i altres objectes contra el local i el seu personal i també contra els vehicles policials que hi havia a la zona, situació que va originar diverses destrosses i ferits.

Una trentena de persones va accedir per la força a l’interior de la discoteca quan encara no havia obert al públic i van causar lesions en un ull a un dels controladors d’accés del local.

Donada la gravetat dels fets al dispositiu policial integrat per Mossos d'Esquadra, Policia Local de Sabadell i Policia Municipal de Sant Quirze del Vallès s’hi van afegir diverses dotacions policials d’ordre públic que poc després de la una de la matinada van poder restablir la normalitat

Hores d’ara hi ha una investigació oberta per poder identificar els responsables dels incidents.

Àrea de Comunicació
Barcelona, 05 de desembre de 2021
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia