Educació

Foto

Josep Gonzàlez-Cambray, a l'escola Turó del Drac de Canet de Mar: "Hem vingut a fer costat a les famílies i a l'equip directiu davant d'un atac intolerable a l'escola catalana"

query_builder   9 desembre 2021 13:34

event_note Nota de premsa

Josep Gonzàlez-Cambray, a l'escola Turó del Drac de Canet de Mar: "Hem vingut a fer costat a les famílies i a l'equip directiu davant d'un atac intolerable a l'escola catalana"

  • El conseller d’Educació s’ha reunit amb la direcció de l’escola i representants de les famílies afectades per la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya
Fotografia

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, s’han reunit aquest matí amb la direcció i representants de les famílies de l’Escola Turó del Drac de Canet de Mar, afectat per una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre l’aplicació del 25% del castellà a una aula d’I5.  

 

Un cop acabada la reunió, davant dels mitjans de comunicació, el conseller ha explicat que “hem vingut a Canet a fer costat a l’equip directiu, a fer costat a les famílies, juntament amb l’alcaldessa, per tal de compartir la situació en què ens trobem. És un atac intolerable que rebutgem com a Departament d’Educació. El model d’escola catalana és un model d’èxit, que ens garanteix cohesió social, equitat i igualtat d’oportunitats”.

 

El titular d’Educació ha insistit que a Catalunya no hi ha cap problema amb la llengua als centres educatius, i que la interlocutòria, que s’adreça directament al sistema educatiu, “impedeix que sigui el conseller i el Departament qui doni resposta als tribunals. Volem acompanyar al centre El Turó del Drac en totes les mesures organitzatives i pedagògiques, per tal de protegir a la directora que és a qui s’adreça el TSJC”.

 

El conseller ha agraït a les famílies “que prioritzin la convivència davant d’aquest nou atac. Nosaltres som els de la convivència, els centres són entorns per educar els infants que en un futur prendran les millors decisions a la seva vida en funció de com s’han educat”.

 

 

9 de desembre de 2021

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia