Empresa i Treball

Les dades turístiques d'aquest pont han estat molt positives

La Direcció General de Turisme valora satisfactòriament els bons resultats turístics d'aquest pont de desembre

query_builder   10 desembre 2021 09:33

event_note Nota de premsa

La Direcció General de Turisme valora satisfactòriament els bons resultats turístics d'aquest pont de desembre

  • Les ocupacions turístiques d’aquesta setmana han arribat als nivells més alts assolits a la prepandèmia
Les dades turístiques d'aquest pont han estat molt positives
Les dades turístiques d'aquest pont han estat molt positives

Bona part del sector turístic de Catalunya ha registrat aquest pont de desembre unes dades d’ocupació turística que des de la Direcció General de Turisme, del Departament d’Empresa i Treball, es valoren com a “molt positives”. Segons la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, “aquest pont de desembre el sector turístic de tot el país ha pogut desenvolupar la seva activitat amb una afluència molt significativa de visitants que recorden els millors resultats obtinguts en aquesta tradicional setmana de dies festius”.

Els establiments de la demarcació de Lleida propers a les pistes d’esquí han arribat al 100% d’ocupació, i la resta han estat al 90%. Domènech destaca el bon comportament dels càmpings i el turisme rural: “els bungalows i l’oferta d’allotjament rural de la plana han estat al 100%”.

En el cas de les comarques gironines les ocupacions a l’interior i muntanya a arribat al 98% el cap de setmana i al 80% els altres dies festius. A la Costa Brava, on s’ha mantingut obert quasi la meitat dels establiments de restauració i allotjament, l’ocupació s’ha situat en el 80%.

A les comarques tarragonines s’ha assolit el 70% d’ocupació de les places que han obert per aquestes dates. A l’interior tarragoní les ocupacions han estat superiors, fent el 100%.

Pel que fa a la Catalunya central les ocupacions han estat entre el 80% i el 90%. En el cas de la ciutat de Barcelona les ocupacions registrades han estat més baixes, del 45%. La directora general ha especificat que “cal tenir en compte que la capital catalana ha mantingut l’índex d’ocupació habitual que registra en aquestes dates de desembre”. Com a valoració general Marta Domènech ha destacat que les ocupacions turístiques d’aquesta setmana “han arribat als nivells més alts assolits a  la prepandèmia”.

En aquest enllaç us podeu descarregar una declaració de la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs: https://we.tl/t-Ny9p6FX9FB

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia