Salut

Vacunació vehicle mòbil

Salut reprèn demà l'estratègia de vacunació amb vehicles mòbils de SEAT contra la COVID-19

query_builder   12 desembre 2021 12:00

event_note Nota de premsa

Salut reprèn demà l'estratègia de vacunació amb vehicles mòbils de SEAT contra la COVID-19

  • També s’establiran dos punts de vacunació fixos: a la Casa SEAT de Barcelona i al centre mèdic annex a les instal·lacions de la companyia a Martorell

Salut reprèn aquest dilluns l’estratègia de vacunació amb punts mòbils amb dos vehicles ‘motor homes’ de la companyia automobilística SEAT, tal com va fer el mes de juliol. El primer dels camions iniciarà la seva activitat aquest dilluns i estarà instal·lat a la zona de La Maquinista: el segon s’ubicarà a la zona metropolitana nord i iniciarà la vacunació dimarts i dimecres a Badalona.

 

Els punts de vacunació estaran disponibles per a tota la població que es vulgui vacunar amb cita prèvia, per facilitar la gestió i l’accés en aquests nous punts mòbils, i el seu horari serà de 9h a 20h. Les persones interessades hauran de demanar cita al portal vacunacovidsalut.cat. Està previst s’administrin unes 8.000 dosis diàries de vacunes contra la COVID -19. L’objectiu d’aquesta estratègia és ajudar a incrementar la vacunació per seguir augmentant la immunització poblacional i minimitzar els contagis.

 

A més de les motor home, SEAT també posarà a disposició de la ciutadania dos punts de vacunació fixos, un instal·lat a Casa SEAT, al centre de Barcelona, i l’altre en un centre mèdic annex a les instal·lacions que la companyia té a Martorell. SEAT també posa a disposició del Departament de Salut el seu personal sanitari, en tant que ja té experiència en l’administració de vacunes contra la COVID-19.

 

La col·laboració entre el Departament de Salut i SEAT ha estat possible gràcies a l’acord al qual es va arribar amb la Generalitat de Catalunya el febrer passat en el que la companyia automobilística va cedir dos dispositius mòbils i personal sanitari per tal de facilitar la vacunació a les persones de més de 40 anys que iniciaven el procés de vacunació contra la COVID-19 i a col·lectius amb difícil accés a la vacuna.

Els mitjans interessats en gravar imatges d’aquest punt de vacunació podran anar a la Casa Seat de Barcelona (pg. de Gràcia, 109) de 9.30h-11h

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia