Salut

CS

Salut facilita noves contractacions per reforçar el sistema sanitari davant la sisena onada de la COVID-19

query_builder   23 desembre 2021 10:10

event_note Nota de premsa

Salut facilita noves contractacions per reforçar el sistema sanitari davant la sisena onada de la COVID-19

  • La mesures de contractació s’adrecen a estudiants dels darrers anys de graus d’Infermeria i Medicina

El Departament de Salut ha adoptat un conjunt de mesures per facilitar la contractació de professionals amb l’objectiu de reforçar el sistema sanitari davant la sisena onada de la COVID-19. Així s’indica en una resolució del Departament que entrarà en vigor des de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat fins el 16 de gener de 2022, a partir de la qual no es poden fer noves contractacions, si bé els contractes ja formalitzats poden esgotar la seva vigència.

La resolució contempla que les entitats proveïdores de serveis sanitaris poden contractar estudiants  dels graus d’Infermeria i Medicina dels dos darrers anys de formació. El contracte ha de preveure de forma expressa que les funcions que desenvoluparan seran d’auxili sanitari, en qualitat de suport  i sota la supervisió d’un professional de la salut, és a dir, en les mateixes circumstàncies que realitzen les seves pràctiques clíniques.

Amb aquesta mesures, es vol facilitar la contractació per reforçar les plantilles dels hospitals, de l’atenció primària, així com també de l’atenció intermèdia o sociosanitària. 

L’estudiantat que ho desitgi, es pot inscriure a través del formulari difós a traves dels deganats de les seves respectives facultats i que posteriorment gestionarà des de les diferents regions sanitàries en funció de les necessitats. Val a dir, que en 24 hores s’han rebut més de mil sol·licituds a la Direcció General de Professionals del Departament de Salut. Una nova gran mostra de solidaritat de l’àmbit universitari amb el sistema de salut i la ciutadania.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia