Cultura

Klara

'La Klara i el Nadal a la granja', estrena de cinema nadalenc en català

query_builder   29 desembre 2021 10:00

event_note Nota de premsa

'La Klara i el Nadal a la granja', estrena de cinema nadalenc en català

Klara

Avui s’estrena als cinemes La Klara i el Nadal a la granja doblada al català. Amb aquesta obra, les sales de cinema han estrenat durant aquest any 2021, 73 pel·lícules doblades i/o subtitulades en català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

La Klara, una vedella de ciutat, passarà per primera vegada el Nadal a la granja del seu pare. Al principi es decep perquè no hi troba un ambient nadalenc, però en troba l’oportunitat quan el seu pare ha de sortir a ajudar un veí. Amb els amics i un gnom, aconsegueix unes vacances més emocionants tot i els imprevistos que ha de resoldre.

Pel·lícula d’animació del director de Vaixells. Paycom Multimedia en distribueix la versió doblada al català a les següents sales:

  • Cinemes Girona (Barcelona)
  • Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
  • Odeon Multicines Girona (Salt)
  • Atrium Cines (Sant Andreu de la Barca)
  • Cinemes Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès)
  • CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
  • Cinema Catalunya (Terrassa)

Consulteu les sales a la cartellera de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El Departament de Cultura impulsa el doblatge i la subtitulació en català de produccions audiovisuals amb subvencions a les distribuïdores per augmentar l’oferta cinematogràfica en llengua catalana a les sales d’exhibició. L’any 2021, la línia de subvencions per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d'estrena en sales d'exhibició està dotada amb 2.705.000 euros. Són beneficiàries d’aquestes subvencions les empreses de distribució cinematogràfica que realitzen el doblatge o la subtitulació en català de llargmetratges en versió original en llengua no oficial a Catalunya. L’any 2020 s’han doblat o subtitulat en català més de 1.700 continguts audiovisuals amb el suport de la Política Lingüística.

Tràiler: https://youtu.be/9bi197kT8rA

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia