Salut

Primer nadó del 2022

L'Alexa, de Barcelona, primera catalana del 2022

query_builder   1 gener 2022 13:06

event_note Nota de premsa

L'Alexa, de Barcelona, primera catalana del 2022

  • Ha nascut just passada la mitjanit a l’hospital de Sant Pau de Barcelona, en el moment en què sonava la segona campanada
Primer nadó del 2022

L’Alexa és el primer nadó del 2022 nascut a Catalunya. Ha pesat 3,765 kg i ha nascut a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona quan tot just passava la mitjanit, en el moment en què sonava la segona campanada. Els seus pares, la Valentina i l’Alexander, viuen a Barcelona. Tant la mare com la nena es troben en perfecte estat. Aquest matí, arran de la pandèmia i per garantir les mesures de seguretat, no hi ha hagut la tradicional visita institucional al centre sanitari.

Naixements a altres regions sanitàries

Pel que fa a la resta de regions sanitàries de Catalunya, el següent nadó a néixer ha estat la Inas Derraz Reyes, a la regió de Girona. Ho ha fet a les 00.09 hores a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Els seus pares, la Silvina i el Yassin, són veïns d’Olot. En el moment de néixer, la nena ha pesat 3,210 kg.

A la Catalunya Central, el primer naixement s’ha produït a l’Hospital Universitari d’Igualada, a les 00.14 hores. Es tracta d’un nen, l’Èric Caballero Jové, i ha pesat 3,965 kg. Els seus pares, la Lídia i el Jordi, són de Piera (Anoia), i és el segon fill que tenen.

A la regió sanitària de Tarragona, la Candela ha estat el primer nadó a néixer. Ho ha fet a les 00.19 hores a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els seus pares són la Jessica i l’Aril. La Candela, en el moment de néixer, ha pesat 3,740 kg.

A la regió metropolitana nord, el primer naixement ha tingut lloc a l’Hospital Mútua de Terrassa. El nadó, Leo Torrijos Cobos, ha nascut a les 00.53 hores, amb un pes de 3,295 kg. Els seus pares, l’Elisabeth i el Daniel, són veïns de Terrassa.

El primer nadó de la demarcació de Lleida ha estat la Sany, que ha nascut a les 00.59 hores a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els seus pares, la Sara i el Hammad, viuen a la mateixa capital del Segrià. La nena ha nascut amb un pes de 2,250 kg.

A les Terres de l’Ebre, el primer ebrenc de l'any ha estat el Dani, fill de la Sanaa i el Bouyad, i ha nascut a l’Hospital Verge de la Cinta a les 3.37 hores, amb un pes de 4,165 kg.

El primer nadó de la regió sanitària metropolitana sud s’ha fet esperar més. Ha nascut a les 8.11 h del matí. Es tracta d’una nena i ha nascut a l'hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues.

Per últim, al Pirineu, el primer nadó ha nascut a les 11.18 h a l’Hospital de la Cerdanya, a Puigcerdà. Es tracta d’en Gerard Martin Andreu, fill de la Marta i de l’Aleix, amb residència a Argentona i a Saillagouse. En el moment de néixer, ha pesat 2,77 kg.

Fotografies i vídeos breus en brut dels primers nadons disponibles per als mitjans de comunicació

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia