Ferrocarrils

FGC

Servei d'autobús substitutori entre Balaguer i La Pobla de Segur els dies 15 i 16 de gener per tasques de manteniment

query_builder   12 gener 2022 09:30

event_note Nota de premsa

Servei d'autobús substitutori entre Balaguer i La Pobla de Segur els dies 15 i 16 de gener per tasques de manteniment

  • Els horaris seran els corresponents al servei ferroviari i entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer es mantindrà el servei habitual de tren
FGC


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur els dies 15 i 16 de gener per tasques de manteniment en una de les unitats de tren.

Els horaris del servei substitutori per carretera seran els mateixos que ja s’efectuen amb el servei ferroviari. El bus s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s’aturarà sota demanda. Per a sol·licitar-ho cal trucar al telèfon 973445503 o fer-ho mitjançant els intèrfons de les estacions.

Entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual a excepció de les següents circulacions que es realitzaran íntegrament amb autobús: el diumenge 16, el tren que surt a les 19:00 h de La Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus; i el dilluns 17, el tren que surt a les 5:14 h de Lleida-Pirineus amb destinació La Pobla de Segur.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 175