Empresa i Treball

La Generalitat ofereix un programa de formació exterior per impulsar la carrera dels professionals del turisme

TURISME

La Generalitat ofereix un programa de formació exterior per impulsar la carrera dels professionals del turisme

query_builder   12 gener 2022 15:30

event_note Nota de premsa

TURISME

La Generalitat ofereix un programa de formació exterior per impulsar la carrera dels professionals del turisme

El director de l'ACT, Narcís Ferrer i Ferrer, en la presentació del programa formatiu a les noves incorporacions
El director de l'ACT, Narcís Ferrer i Ferrer, en la presentació del programa formatiu a les noves incorporacions.
  • Els 7 candidats i candidates seleccionats enguany per formar-se tenen com a destinació les oficines de França, Itàlia, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i Espanya
  • Aquesta és la 24a promoció i des de l’any 1997 ja han gaudit d’aquestes beques un total de 202 joves


Aquesta setmana s’han incorporat a l’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Treball, els candidats i candidates seleccionats per formar part del programa de formació en màrqueting turístic a les oficines de promoció que l’ACT té fora de Catalunya. Per al 2022 s’han ofert set places a cobrir: 1 a París, 1 a Londres, 1 a Madrid, 2 a Frankfurt, 1 a Brussel·les i 1 a Milà.

Aquestes beques tenen un doble objectiu: formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional.

Per accedir a aquest programa formatiu, entre d’altres requisits, les persones seleccionades han hagut de comptar amb una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura); tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea; empadronament a Catalunya un mínim de dos anys; el certificat de nivell de suficiència de català i coneixement de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, no tenir cap deute amb l’Administració Pública i tenir un màxim de 30 anys.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2022) amb possibilitat de prorrogar-les dotze mesos més, és a dir, fins al desembre de 2023. La nova edició de les beques per a la promoció turística compta amb un pressupost de més de 155.000 euros. A aquesta quantia s’hi sumen 43.000 euros de renovació de les dues beques de la 23a promoció.

Aquesta 24a promoció compta amb 7 becaris i becàries, que se sumaran als 195 joves que ja l’han gaudit des que el 1997 va sorgir la primera promoció, sent un total de 202 persones beneficiàries d’aquest programa de formació. 

L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, São Paulo, Nova York, Beijing i Singapur. L’experiència de realitzar una beca a l’Agència Catalana de Turisme l’expliquen els seus protagonistes en aquest enllaç: https://youtu.be/6B-KHquzTHI  

Per a més informació:  http://act.gencat.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/

 Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia