Ferrocarrils

FGC

Ferrocarrils realitza treballs de millora de la senyalització a l'estació de Sant Cugat

query_builder   18 gener 2022 10:00

event_note Nota de premsa

Ferrocarrils realitza treballs de millora de la senyalització a l'estació de Sant Cugat

  • Els treballs són necessaris per poder ampliar l’oferta a la línia a partir de l’arribada dels 15 nous trens
  • FGC programa en horari nocturn i en diumenge els treballs amb afectació al servei per minimitzar l’impacte en les persones usuàries
FGC


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) realitzarà treballs de millora de la senyalització ferroviària a les vies de l’estació de Sant Cugat el cap de setmana del 22 i el 23 de gener. L’actuació consistirà en instal·lar la senyalització necessària per fer possible, un cop arribin els 15 nous trens, l’ampliació de l’oferta a la línia Barcelona-Vallès amb un tren cada 5 minuts a Terrassa i a Sabadell i cada 2,5 minuts a Sant Cugat, en l’hora punta.

Per tal de minimitzar l’afectació d’aquests treballs en el servei d’FGC aquests es faran en horari nocturn i durant el diumenge, períodes en què la demanda a les línies de Ferrocarrils és menor i per tant es minimitza l’afectació a les persones usuàries.

D’aquesta manera, l’actuació es farà a partir de les 22 hores del dissabte dia 22 de gener fins a la finalització del servei del diumenge 23 de gener. Durant aquestes hores, les persones usuàries que vulguin fer el trajecte entre les estacions de Valldoreix i Hospital General, i entre les estacions de Valldoreix i Volpelleres, disposaran d’un servei d’autobús substitutori que substituirà el servei de trens.

FGC


Aquesta actuació comportarà la modificació dels horaris dels trens de les línies S1 Terrassa i S2 Sabadell, des de la nit de dissabte, a partir de les 22h, i fins la finalització del servei de diumenge. Les persones usuàries els poden consultar al cercador del web i l’app d’FGC, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’atenció al client 012.

2  

Imatges

Foto

Foto 303

Foto

Foto 100

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 419

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia