Direcció General de Comunicació

nomenamnets

Nomenaments

query_builder   18 gener 2022 14:00

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Nomenaments

DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA I DE POLÍTIQUES DIGITALS I TERRITORI

David Prat, director general d’Infraestructures de Mobilitat

Nascut a Vallcebre l’any 1973.

És enginyer de Camins, Canals i Ponts, i graduat en enginyeria en Tecnologies Aeroespacials. Fins ara era el cap del servei de Transports del Departament de Polítiques Digitals i Territori al Camp de Tarragona, encarregat de la direcció del projecte del tren-tramvia de Camp de Tarragona així com d’implantar diverses millores de mobilitat.

Durant la seva llarga trajectòria al Departament, ha ocupat diversos càrrecs, com subdirector general de Programació i Execució, cap del Servei de Mobilitat de Terres de l’Ebre o subdirector general de planificació i projectes. En aquestes diferents etapes ha participat i impulsat projectes tant de l’àmbit del transport públic, com la línia L9 o els perllongaments dels FGC a Sabadell i Terrassa, i també projectes de millora de la xarxa viària, com l’ampliació de la C-58 entre Terrassa i l’AP7 i l’ampliació de la C-17 entre Granollers i Parets, entre d’altres.

També ha desenvolupat part de la seva carrera a l’empresa privada, participant en projectes de gran repercussió pública.  Així, com a director de projectes de la consultora IDOM, va redactar el projecte d’arquitectura i instal·lacions per a la posada en funcionament de l’L5 de metro entre Horta i Vall d’Hebron i el projecte constructiu del tram de l’Eix Diagonal entre la Pobla de Claramunt i Castellfollit del Boix.

 

DEPARTAMENT D’ACCIÓ CLIMÀTICA ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL

Marc Vilahur Chiaraviglio, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural

Nascut a Riudarenes l’any 1985.

Ambientòleg. Màster en Multidisciplinarietat dels Estudis Ambientals amb especialitat en Medi Natural per la UAB. També té formació específica en Direcció d’ONGs i Lideratge i Innovació Social per ESADE, així com en Emprenedoria Social per l’IESE. Des de l ‘any 2020 ha estat gerent del Consorci de les Gavarres. Anteriorment, havia estat director de la Fundació Emys de recerca i conservació del patrimoni natural (2010-2020); president de la Xarxa per la Conservació de la Natura (2018-2020), de la qual també n’ha estat cofundador, i president de la Xarxa de Custòdia del Territori (2014-2018). També ha dirigit empreses socials com Can Moragues i ha estat investigador a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals.

Ha estat vocal territorial per Girona del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i membre de diverses plataformes en favor de la conservació del patrimoni natural, la biodiversitat i el desenvolupament sostenible.

 

Sarai Sarroca Cervelló, directora del Servei Meteorològic de Catalunya

Nascuda a Flix l'any 1982.

Màster de Meteorologia i llicenciada en Geografia per la Universitat de Barcelona. Amb anterioritat al càrrec ha estat meteoròloga a Betevé. També és membre del Comitè d'Experts de Canvi Climàtic. Ha treballat com a tècnica de Predicció i Vigilància al Servei Meteorològic de Catalunya i va ser meteoròloga en diferents mitjans de comunicació com el Canal Meteo (Activa Multimèdia), SER Barcelona i el 3/24. Ha participat en algunes publicacions com 'Atrapades en el Temps', de l'editorial Univers del Grup Enciclopèdia o 'Caminant per la porta del cel', editat per Pirineos 3000.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia