Educació

Foto

El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Badalona

query_builder   21 gener 2022 15:19

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Badalona

Foto

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha explicat que treballa amb l'Ajuntament de Badalona per avançar en la construcció de 4 centres educatius a la ciutat: “Tenim dotació per fer dos instituts nous: La Riera i Ventura Gassol. També tenim una partida per construir dues escoles: Badalona Port i Ventós Mir. Avui hem parlat amb l’Ajuntament de Badalona per accelerar els tràmits i agilitar les construccions”.

 

Així ho ha explicat en la reunió mantingudes amb els directors i directores dels centres educatius de Badalona, amb l’objectiu de copsar la visió dels representants dels equips directius. En la reunió també hi ha estat present l’alcalde del municipi, Rubén Guijarro. Prèviament a la trobada amb el centre, el conseller i l’alcalde s’han reunit a l’Ajuntament de Badalona.

 

El conseller ha posat de manifest la voluntat de treballar conjuntament amb els centres i l’Ajuntament per a donar resposta als reptes educatius del municipi, fent especial menció al treball de les direccions dels centres de la ciutat: “El nostre objectiu és estar al servei de l’alumnat i transformar el sistema educatiu des dels centres, amb els centres, i sempre fer-ho amb equitat. Per això he convocat tots els centres educatius de Badalona per compartir i posar en comú com avançar en el diferents reptes”.

 

El conseller ha explicat als representants de les direccions de centres els principals temes que actualment treballa el Departament d’Educació, com ara la gestió de la pandèmia, l’atenció a l’alta complexitat i a l’escola inclusiva, el Pla d’educació digital, la promoció de l’ús del català als centres o la formació professional, entre d’altres.

 

 

21 de gener de 2022

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia