• La consellera de Cultura visita diversos equipaments de la ciutat comtal, a banda del Taller de Músics: el Teatre del Raval, la galeria Àngels Barcelona, l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona i Xamfrà
Visita al Taller de Músics

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, ha visitat avui l’Escola de Música del Taller de Músics de Barcelona, institució de la qual ha destacat “la feina cabdal en la formació i la difusió de la música de casa nostra”. Garriga s’ha reunit amb el fundador i màxim responsable del Taller, Lluís Cabrera, i amb Maria Valdés i Mireia Martín, membres del seu equip. La consellera de Cultura ha ressaltat “la importància de l’impuls que el Taller dona a la música del país, a tots els nivells i abordant llenguatges musicals molt variats”. Garriga també ha subratllat que “el progrés del nivell musical del país no es pot entendre sense el Taller” i ha ressaltat “el seu paper decisiu” en l’àmbit de l'ensenyament de la música, però també en la direcció i producció, en la programació i en la promoció de la música.

El Taller de Músics, que va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat  de Catalunya l’any 2003, va ser creat el 1979. És un focus dinamitzador de l’activitat musical a Barcelona i disposa d’una oficina de management i producció de concerts, així com d’un segell discogràfic. Des de fa més de deu anys és un centre autoritzat de grau superior de música, en el marc de l’ordenació dels ensenyaments artístics europeus.

En el seu recorregut per Barcelona, la consellera Garriga també ha visitat diversos equipaments culturals de la ciutat de Barcelona i s’ha reunit amb els seus responsables per intercanviar impressions i abordar els reptes i les necessitats de cada institució. Concretament, Garriga ha visitat el Teatre del Raval; la galeria d’art Àngels Barcelona; l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona, i Xamfrà, Centre de Música i Escena del Raval.