A les 23.42 hores de la matinada, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi d’habitatge unifamiliar, de planta baixa més dos pisos, ubicat al número 2 de l’avinguda de Mossèn Ramon Muntanyola de Reus (Baix Camp).

Quan els efectius dels Bombers de la Generalitat van arribar al lloc, amb 6 dotacions, hi havia una dona al balcó del primer pis de la casa, la qual van rescatar amb l’autoescala a través de la façana. Paral·lelament, dos equips de bombers van accedir a l’interior de l’immoble per fer l’extinció i localitzar l’altre ocupant de l’habitatge, un home de 82 anys. Un dels equips el va trobar al menjador sense signes de vida. Els serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que el van assistir en van confirmar la mort.

La dona rescatada, de 79 anys, va rebre assistència per part del SEM, però no va caldre evacuar-la a cap centre hospitalari.

A les 00.35 hores, els Bombers de la Generalitat van donar el foc per extingit i van procedir a ventilar i revisar tot l’habitatge on va cremar el menjador de la planta primera planta. El fum i la temperatura  va afectar una habitació contigua, així com la resta d’habitatge parcialment.

Al lloc, van treballar tres unitats del SEM amb suport psicològic, efectius de la Guàrdia Urbana i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra que es van fer càrrec de la investigació i de les diligències judicials.