1. El cap de l’Executiu visita Badalona i es reuneix amb les associacions de veïns i veïnes de la ciutat
  2. Participa a les activitats de l'entitat La Rotllana, dedicada a lluitar contra l'exclusió social i a oferir oportunitats a infants i joves

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha visitat aquest matí Badalona, acompanyat de l’alcalde de la ciutat, Rubén Guijarro, i ha afirmat que “la transformació del Besòs és un dels grans reptes de país”, un canvi que passa per “la rehabilitació i la dignificació de l’espai públic, així com la diversificació de l’activitat econòmica”. El cap de l’Executiu ha posat com a exemple el hub digital i audiovisual de les Tres Xemeneies, situat entre Badalona i Sant Adrià del Besòs, que està destinat a convertir-se en “el gran centre de creació audiovisual de Catalunya”.

El president Aragonès durant la seva visita a La Rotllana de Badalona (Foto: Jordi Bedmar){"name":"2022/02/05/16/13/bb722258-4d22-4b23-82e0-896656a4ac30.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"140"}

Durant la seva visita a Badalona, el president Aragonès s’ha reunit amb les associacions de veïns i veïnes de la ciutat al Centre Cívic La Salut on ha pogut conèixer de primera mà les necessitats de Badalona. El cap de l’Executiu ha passejat pels barris de Llefià i la Salut i ha assegurat que des del Govern es treballa per “combatre les emergències socials i sanitàries, però també es va més enllà, impulsant projectes transformadors, que són els que deixaran llegat els propers anys”.

El president de la Generalitat ha acabat la seva visita a Badalona anant a conèixer l’entitat La Rotllana, dedicada a lluitar contra l'exclusió social i a oferir oportunitats a infants i joves. El cap de l’Executiu s’ha reunit amb la junta de l’entitat i ha saludat els joves que participaven de les diferents activitats de La Rotllana. El president Aragonès ha estat entrevistat pels joves de La Rotllana a Radio Pàngea, on ha reivindicat “el treball que fa la gent jove” als barris i pobles de Catalunya i ha apostat per obrir l’espai públic, així com els equipaments públics, al jovent per a que hi puguin portar a terme activitats. Tal i com ha explicat, “la bona política és per servir la gent i treballar per fer un país millor, amb més llibertat i més oportunitats per tothom”. El president de la Generalitat ha aprofitat el micròfon de Ràdio Pangea per assegurar que “Llefià és un barri lluitador que ha de tenir tot l’acompanyament i suport de l’ajuntament de Badalona i del Govern de Catalunya”.

La visita del president Aragonès a Badalona ha començat a l’ajuntament de la localitat, on ha saludat els membres del ple municipal i ha signat el llibre d’honor de la ciutat.