Ferrocarrils

FGC

Axelle Gachet-Mollaret (FRA) en categoria femenina i Werner Marti (SUI) en masculina guanyen la prova vertical dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022

query_builder   10 febrer 2022 16:34

event_note Nota de premsa

Axelle Gachet-Mollaret (FRA) en categoria femenina i Werner Marti (SUI) en masculina guanyen la prova vertical dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022

  • Aurélien Gay (SUI) en categoria U23 masculina; Lisa Moreschini (ITA) en U23 femenina; Caroline Ulrich (SUI) en la U20 femenina; Thomas Bussard (SUI) en U20 masculí; Ida Waldal (NOR) en categoria U18 femenina i Jules Raybaud (FRA) en l’U18 masculina es proclamen campions d’europa de la disciplina en les seves respectives categories.
  • L’equip espanyol ha aconseguit una medalla de bronze, a la categoria U18 femenina, de la mà de l’andalusa Maria Ángeles Rodríguez.
FGC

Segona jornada dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022, on s’ha disputat la prova vertical. Amb sortida des de la base de l’estació a 2020m i arribada al Coll de Roies a 2540m amb un exigent traçat preparat excel·lentment per l’organització, els participants han donat el màxim de sí per obtenir el tan preuat títol continental.

La prova vertical que obliga a treballar explosivitat i resistència a la vegada ha vist com Ida Waldal (NOR) en categoria U18 femenina, Jules Raybaud (FRA) en l’U18 masculina, Caroline Ulrich (SUI) en la U20 femenina, Thomas Bussard (SUI) en U20 masculí; Lisa Moreschini (ITA) en U23 femenina; Aurélien Gay (SUI) en U23 masculina; Axelle Gachet-Mollaret (FRA) en absolut femenina i Werner Marti (SUI) en absolut masculí han aconseguit pujar a l’esglaó més alt del podi.

La curiositat, tot i que cada vegada més habitual, s’ha viscut a la categoria U20 masculina on  el primer  i segon classificats han estat els germans Thomas i Robin Bussard (SUI). Una altra curiositat és que els U20 Caroline Ulrich i Thomas Bussard han repetit victòria, ja que ahir també varen aconseguir el triomf  a la prova sprint.

La distribució de podis a la prova d’avui, per equips nacionals és: Itàlia (5), França (5), Suïssa (5), Noruega (1), Àustria (1), Alemanya (1), Suècia (1), Bèlgica (1) i Espanya (1).

Les posicions de podi de les diferents categories són:

FGC

Demà divendres 11 de febrer hi haurà la jornada de descans. Tot i això, els equips ho aprofitaran per reconèixer el traçat de la prova reina d’aquests ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022 que és la cursa individual que es durà a terme dissabte. La prova compta amb un recorregut que planteja diferents desnivells, segons la categoria, i que de ben segur continuarà despertant la passió per l’esquí de muntanya a tots els assistents. La prova individual també es podrà seguir en directe a través del lloc web de la ISMF: https://tv.ismf-ski.org/events/10

Amb l’objectiu d’animar el  públic a presenciar els campionats en directe, l’estació de Boí Taüll aplicarà una tarifa reduïda en el preu dels forfets d’entre 20,50 € i 27,00 € segons el tram d’edat infantil, joves i adults. Amb la mesura es pretén també compensar les alteracions intermitents previstes en el servei d’algunes pistes i instal·lacions de l’estació en el decurs de la competició.

Tota la informació de resultats, fotografies i compactat d’imatges en vídeo estarà disponible al web https://skimoboitaull.cat/recull-de-premsa/

Acreditació de periodistes pels Campionats https://skimoboitaull.cat/premsa/

Contacte Organització secretary@skimoboitaull.cat

1  

Imatges

Foto

Foto 557

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 373