Direcció General de Comunicació

nomenaments

NOMENAMENTS

query_builder   15 febrer 2022 13:51

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Roger Loppacher i Crehuet, president de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO)

Nascut a Barcelona l’any 1956.

És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), diplomat en Dret civil català (UB) i té un Màster en Dret Públic de Catalunya per la Universitat Autònoma de Barcelona. També compta amb un màster en Direcció Pública (Executive Master in Public Administration) i un Diploma de Funció Gerencial a les Administracions Públiques per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE). A més, ha cursat un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) a l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE) i un Programa de Funció Directiva a les Organitzacions Públiques i Privades (FDOPP) a ESADE.

Ha estat president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya des de l’any 2012. Prèviament, va ser vicepresident del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Coordinador de la Comissió del Pla Estratègic (2008 i 2012). Com a membre del Cos de l’Advocacia de la Generalitat, va ocupar diferents llocs al Gabinet Jurídic Central. A més, va ser secretari general del Departament d’Interior (1999-2001) i secretari general del Departament de Governació (1995-1999). També ha estat vicepresident del Consell d’Administració del Centre de Telecomunicacions de la Generalitat.

En l’àmbit de l’audiovisual, ha estat president de la Xarxa d'autoritats reguladores de la Mediterrània (MNRA) i vicepresident de la Plataforma de reguladors del sector audiovisual d'Iberoamèrica (PRAI).

Va ser professor associat de l’àrea de Dret Administratiu de la Universitat Pompeu Fabra entre els anys 1997 i 2011.

 

Esther Pallarols i Llinàs, directora general de Pressupostos

Nascuda a Cassà de la Selva l’any 1975.

És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Té un màster d’Anàlisi Econòmica Aplicada (Institut d’Educació Contínua, 1998), un màster en Economia i Empresa (Universitat Pompeu Fabra, 2000) i en curs un màster en Direcció Pública per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE).

Funcionària del cos superior de la Generalitat, va començar a treballar a l’Administració l’any 2001 al Gabinet tècnic del Departament d’Universitats i Recerca, on va col·laborar en la definició del model de finançament de les universitats públiques catalanes. Des de l’any 2006 ha treballat al Departament d’Economia i Hisenda, on ha desenvolupat la seva trajectòria professional.

Ha estat subdirectora d’Anàlisi i Seguiment de Despeses de la Direcció General de Pressupostos des de l’any 2015 fins a l’actualitat. Entre els anys 2011 i 2015 va ocupar el càrrec de Cap del Gabinet Tècnic de Programació i Avaluació de la Direcció General de Pressupostos.

En l’àmbit docent, ha estat ajudant d’escola universitària i professora associada del Departament d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra (2001-2008). Des de l’any 2009 és formadora interna de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. També ha col·laborat amb el Màster d’Hisenda Pública i Local de la Universitat de Barcelona i amb el Màster de Direcció Pública d’ESADE, impartint mòduls de finances i de gestió de recursos públics.

Ha publicat diversos articles i treballs sobre escenaris pressupostaris, estabilitat pressupostària, finançament universitari i sobre l’evolució de les despeses de la Generalitat.

 

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia